Cadde Son dakika: Survivor'da bir meşale daha söndü! Acun Ilıcalı: Bunu sana hiç söylemedim ama...

Son dakika: Survivor'da bir meşale daha söndü! Acun Ilıcalı: Bunu sana hiç söylemedim ama...

10.03.2022 - 00:23 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da 9 Mart Çarşamba akşamı bir eleme daha yaşandı. Konseyde Yasin, Birsen, Mert ve Barış isimleri arasından bir kişi adaya veda etti. Acun Ilıcalı elenen isme üzüldüğünü belirterek, " Bu zamana kadar hiç söylemedim. Haberin yok ama çok takdir ettiğim bir yarışmacısın" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Survivorda bir meşale daha söndü Acun Ilıcalı: Bunu sana hiç söylemedim ama...

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da 9 Mart akşamı haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu parkurda ünlüler ve gönüllüler kıran kırana yarıştı. Oyunu kazanan takımın, iletişim ödülünü de aldığı bölümde; kazanan taraf ailelerden gelen mektupları okudu.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyununun kadınlar etabında kazanan ünlüler oldu, erkeklerde ise gönüllüler aldı. Ardından yapılan en iyiler mücadelesini 3-0 skorla gönüllüler kazandı. Böylece dokunulmazlığın ve iletişim ödülünün kazananı gönüllüler oldu.

ÜNLÜLER TAKIMINDA KAVGA!
Birsen’in eleme adayı olarak yazılması ünlüler takımında krize neden oldu. Adada ve yarışma alanında kavga eden yarışmacılar, gergin anlar yaşadı. Nagihan, Merve'yi sözünde durmamakla suçladı. Aydın da takım arkadaşına "Ben kimseye söz vermedim, kendine gel" sözleriyle tepki gösterdi.

Son dakika: Survivorda bir meşale daha söndü Acun Ilıcalı: Bunu sana hiç söylemedim ama...

KİM ELENDİ?
Survivor'da haftanın eleme adayları gönüllülerden Yasin, ünlülerden de Birsen olmuştu. Ada konseyinde dokunulmaz olan isimler açıklandı ve ünlülerden Batuhan ve Sema oldu. Yasin ve Birsen'in ardından eleme adayı olan üçüncü isim Mert oldu. Son isim de Batuhan'ın seçimi ile Barış Murat Yağcı oldu.

Haberin Devamı

Survivor All Star'da birleşme partisi öncesinde toplu sms oylaması yapılmıştı. Mart sonundaki partiye kadar geçerli olacak oylama sonuçlarına göre Yasin, Birsen, Barış ve Mert arasından en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı.

Dört isim arasından elenen Birsen Bekgöz oldu. Birsen'in elenmesinin ardından takım arkadaşları Nagihan Karadere ile Sema Aydemir büyük üzüntü yaşadılar.

Son dakika: Survivorda bir meşale daha söndü Acun Ilıcalı: Bunu sana hiç söylemedim ama...

"HİÇ BEKLEMİYORDUM"
Birsen, yaptığı açıklamada,  "Beni buraya davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Kocaman ekip her Survivor'ı bizimle yaşıyor. All Star'dayım. Herkes star. Umarım şampiyon gerçekten hak eden, sözünün eri biri olur. Meşalem sönüyor burada ama yine de çok güzel bir güneş benim için doğacak. Ailem sevdiklerime çok teşekkür ederim. Hiç beklemiyordum. Olacakların karşısına geçemem" sözlerine yeri verdi.

Son dakika: Survivorda bir meşale daha söndü Acun Ilıcalı: Bunu sana hiç söylemedim ama...

ACUN ILICALI: SANA HİÇ SÖYLEMEDİM AMA...
Acun Ilıcalı ise  "Bu zamana kadar hiç söylemedim. Haberin yok ama çok takdir ettiğim bir yarışmacısın. Bir gün bile beni ya da ekipten birini üzmedin, bir sıkıntı çıkarmadın. Sen gerçek bir örneksin. Beni en çok etkileyen özelliklerinden biri örnek bir insan bir annesin. Erken ayrıldığını düşünüyorum" dedi.