Cadde Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı'nın aracı olay oldu

Survivor All Star kavgalı başladı! Acun Ilıcalı'nın aracı olay oldu

01.01.2024 - 23:09 | Son Güncellenme:

Survivor 2024 All Star'ın ilk bölümü dün akşam TV8'de yayınlandı. Birbirinden güçlü rakiplerle nefes kesen bir sezon olacağını hissettiren yarışma bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İşte detaylar...

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu

Birbirinden güçlü isimler ile birlikte soluksuz izlediğimiz Survivor 2024 All Star'ın ilk bölümü yayınlandı. Acun Ilıcalı arabayla giriş yaptı. Eğlenceli ve aksiyon dolu yarışmada öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Ersin Korkut, "Ekibim çok güzel, enerjiyi yakaladık. İnşallah hemen başlasın da biz 1-0 öne geçelim, öyle devam edelim" dedi.

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu

Doğukan Manço, "10 sene sonra güzel oldu. Girişte en fena beni vurdun abi. Alet nalet deriz biz buna kendi camiamızda bitane de bende var böyle dans eden ama bunun gibi değil, biraz daha farklı. Takımlar çok güzel. Sürprizli bir yıl olduğu için takımların değişeceğini ön görüyorum. Ondan ötürü yorumumu sonra yapacağım" ifadelerini kullandı.

Turabi, "Tek nokta bitirir, üç nokta devam ettirir. Ben iki noktayım, ne yapacağım hiçbir zaman belli olmaz. O yüzden ne yapacağımı hep beraber göreceğiz abi. Öncelikle bu efsane sezonda bana yer verdiğin için teşekkür ederim. İnanıyorum ki güzel şeyler olacak. Her bir yarışmacı, birbirinden yetenekli. Geçmiş sezonda da anlaşamadığım insanlar o yüzden de yeni bir sayfa açmak istiyorum. Geçmiş sezonlarda üzdüğüm, kırdığım kim varsa, özür falan dilemiyorum. Aynısını tekrar yapacağım" dedi.

Haberin Devamı

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu

Hakan, 'Çok güzel bir şehre gittik, Hull City'i kucaklayan bir şehre gittik. Biz gittiğimizde de kazandılar. İnşallah playoff'a kalırda bizde gideriz" ifadelerini kullandı.

Nefise, "Öncelikle herkese başarılar diliyorum. Hiç bunu hayal edemezdim. 2023 sezonunda yedek olarak gelmiştir. All Starlarla her zaman yarışmak istemiştim. İyi olan kazansın diyorum" dedi.

Ogeday, "Güzel bir sezon olmasını diliyorum. Bu sene çok konuşanın değil, çok koşanın kazanacağı bir yarışma olacağını biliyorum. O yüzden karşı takımda sakat olan arkadaşlar için de üzülüyorum. Umarım bir an önce toparlarlar. Onlarla yarışmak için çok heyecanlıyım. Güzel bir takımız" şeklinde konuştu.

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu

YEDEK YARIŞMACILAR GELDİ

Acun Ilıcalı geçen sene oyuna giremeyen iki yedek yarışmacının bu sene takımlara direk olarak gireceğini açıkladı. Kardeniz ve Yaman'ın yeni katılan yarışmacılar olduğunu açıkladı. Kardeniz kırmızı takıma, Yaman'da mavi takıma geçti.

Acun Ilıcalı, ilk ödülde kaybedenin bir adaya gideceğini, adada hiçbir şeyin olmayacağını söyledi. 2 gün boyunca orada kalacaklarını ifade etti. Kazanan takımın da baraka yapmak için araç gereçlerden battaniyesine kadar her şeyinin olacağını belirtti. Daha sonra halat çekme oyunu oynandı. Oyun sırasında peş peşe gerilimler yaşandı.

Haberin Devamı

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu

NAGİHAN VE SEDA ARASINDA GERİLİM

Nagihan halat çekerken yere düştü. Mavi takımdan Seda oyun sonunda 'Yatıyorsun orada' diyerek sitemde bulundu. Nagihan, 'Ayağım kaydı, hasta. Seda kendi takımına bak, adamı çileden çıkartma' diyerek sinirlendi. Seda, o anlarda gülümsüyordu.

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu

TURABİ VE POYRAZ BİRBİRLERİNİN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Turabi ve Özgür ile Yaman ve Poyraz karşı karşıya geldi. Poyraz ve Yaman bu oyunu kazandı. Poyraz'ın yaptığı sevinç sonrası Turabi,'İlerleyen zamanda görüşeceğiz' derken Poyraz 'İlk oyundan başladı, gel' cevabını verdi. İkili arasındaki gerginlik büyüyünce birbirlerinin üstüne yürüdüler. İkili takım arkadaşlarını sakinleştiremeye çalışırken Turabi'yi sakinleştirmek için bir oyunluk dışarıya çıkardılar. Acun Ilıcalı iki yarışmacıyı da uyardı.

İlk oyunu 5-3'lük skor ile mavi takım kazandı.

Haberin Devamı

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu

'TURABİ İLE BENİM DE ALIP-VERECEĞİM VAR'

Doğukan Manço, 'Bugün Poyraz ile Turabi arasında bir olay oldu. Aslında onun ucu bana da dokunuyor. Şimdi Poyraz maçtan sonra haklı, çünkü Turabi buraya gelmeden önce hepimize çok ağır zemin yaptı. Bana da yaptı. Fark şu; Poyraz bence oyunda yapacağını yaptı, abarttı, Turabi de saçmaladı. Turabi ile benim de daha alıp vereceğim var. Benim de çok ciddi hesaplayacağım günlerim gelecek ama sahada olması lazım. Ben zamanımı bekliyorum" dedi.

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu

DOKUNMAZLIK OYUNUNDA GERGİNLİK TEKRAR YÜKSELDİ

Dokunulmazlık oyununda Sercan yarıştıktan sonra küçük çaplı sakatlık geçirdi. Hakan'da Sercan'ın durumunu merak edip yanına gitti. Hakan, Sercan'a tavsiyelerde bulunurken Turabi geldi ve Hakan'a oradan uzaklaşmasını söyledi. Hakan karışmaması ifade ederken ikili arasında gerginlik yükseldi. Birbirlerine yüksek sesle hakaret ederlerken takım arkadaşlarının araya girmesiyle ikilinin arasındaki tartışma sona erdi.

İLK DOKUNULMAZLIĞI KAZANDILAR

Dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesinde mavi takım 8-6 galip geldi. Erkeklerde 8-5'lik skorla mavi takım kazandı. Böylelikle erkekler ve kızlarda dokunulmazlığın ve ödülün sahibi 2-0'lık skorla mavi takım oldu.

Haberin Devamı

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu

ACUN ILICALI YENİ KURALLARI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı dokunulmazlık konseyinde yeni kuralları açıkladı. Ilıcalı, şöyle konuştu:

Aynı sakatlıktan sadece erkekler ya da kadınlar 1 eleme haftasında muaf olabiliyorsunuz. Ancak ondan sonraki eleme de o durumda aynı bölgenin sakatlığı dikkate alınmıyor ve sakatlık bu derecede uzunsa da o yarışmacıyla vedalaşmak zorunda kalabiliyoruz. Sakatlık çok çok önemli, zafere giden yolda sakatlık yüzünden veda yaşamamanızı diliyoruz. Mühim olan kendini paralayarak o oyunu kazanmak değil sezonu bitirmek. Öte yandan şunu unutmayın. Aldığınız her galibiyet Survivor'daki kaderinizi belirleyecek. Çünkü eleme oyunlarında, düellolarda atışlar seçilirken, her zaman cebinizde bir yüzdeniz olacak. Survivor'ın başladığı günden beri yüzdeniz. O yüzde size atış seçiminde avantaj sağlayacak. O yüzden toplam galibiyet oranınız sizin adeta kimlik kartınız Survivor'da ve çok kritik yerlerde bu etkili olacak. Onun dışında her günün birincisi ertesi günün kaptanı olacak. Takımın kritik anında eğer itilaf olursa o karar verecek, kimin bestoflara bayraklara çıkacağına. Onun dışında oylamalarda eşitlik olursa, kaptanın dokunulmazlığı yok ama oylama eşit olursa kaptanlar kimin aday olduğuna karar verecek.

İLK ELEME ADAYI

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Doğukan Manço oldu.