Cadde Survivor İlayda kim? İlayda Şeker kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Survivor İlayda kim? İlayda Şeker kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

04.03.2021 - 21:09 | Son Güncellenme:

İlayda Şeker, Survivor 2021 yarışmasında sempatikliği ile öne çıkıyor. İzleyenler 'Survivor İlayda Şeker dedesi kim, aslen nereli?' gibi sorular da gündemde yer alıyor. Gönüllüler takımında Survivor serüvenine başlayan İlayda Şeker, sonrasında ünlüler takımına transfer oldu. İşte, İlayda Şeker biyografisi...

Survivor İlayda kim İlayda Şeker kaç yaşında, nereli, boyu kaç

Survivor 2021 yarışmasında farklı karakteri ile gündeme oturan İlayda Şeker kim sorusuna yanıt aranıyor. Ünlüler takımında birçok sayıda payı vardır. Dedesi ile sık sık adından söz ettiren İlayda Şeker kaç yaşında, ne iş yapıyor? 

Haberin Devamı

SURVİVOR İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

Şeker, 1994 yılında Nevşehir'de dünyaya geldi. 18 yaşına kadar Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ailesiyle yaşayan yarışmacı, Sakarya Üniversitesi’nde okuduktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına geldi. İlayda Şeker, Survivor öncesi çeşitli uğraştığını belirtiliyor. İlayda Şeker şu anda çalışmadığını ifade etmiştir. 

"OYUN OYNANMADAN NE KAZANILIR NE KAYBEDİLİR"

İlayda Şeker, renkli bir kişiliği olduğunu ve sporcu kimliği olmadan da bir şey başarabileceğine inanan bir isim olduğunu vurguluyor. Survivor İlayda Şeker, ‘Hiçbir oyun oynanmadan ne kazanılır ne de kaybedilir. Ben bu oyunu kaybetmeye değil, kazanmaya geliyorum' ifadelerini kullanıyor. Öte yandan İlayda Şeker'in özel hayatına dair bilgiler de araştırılan konular içerisinde yer alıyor. Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı İlayda Şeker'in evli olmadığı biliniyor.