Cadde SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM kazandı? Survivor Meksika ödül oyununu hangi takım kazandı?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM kazandı? Survivor Meksika ödül oyununu hangi takım kazandı?

27.05.2022 - 08:36 | Son Güncellenme:

Survivor All Star yarışmasında Meksika ödülü heyecanlandırdı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, Yunan takımla gerçekleştirdikleri ödül mücadelesi ardından yeni bir ödül oyununda karşı karşıya geldi. İki takım da eğlencenin hat safhada olduğu ödül için parkurda büyük efor sarf etti. Peki, Survivor ödülü hangi takım kazandı?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM kazandı Survivor Meksika ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor'da yarış sürüyor. Ünlüler ve gönüllülerin mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar ikinci kez büyük ödül için karşılaştı. Kazanan Meksika seyahatine çıkıyor. Seyahat kapsamında Justen Bieber konseri de oluyor. 26 Mayıs Survivor'da ödülü kazanan takım merak konusu oldu! İşte, kazanan...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler kıran kırana mücadele vermeyi sürdürüyor. Oyunun kazananı ise Meksika'ya gidiyor, şehrin önemli kanallarında tekne turu yapıyor. Ardından yöresel müzik sanatçıları müzikleri ile eşlik edecek ve rodeo şov izlenecek. Kazanan yarışmacılar yemek yiyip Justen Bieber konserine gidecek. Günü lüks otelde konaklayarak geçirecek.

Haftanın ikinci ödül oyununun kadınlar bölümünü Ayşe'nin sayısı ile ünlüler alırken erkekler yarışı da 7-7 başa baş devam etti. Erkeklerde oyunu alan gönülüler oldu. İki takım da en iyilere çıktı. Ayşe'nin sayısı ile ödül ünlüler takımının oldu.

ANIL'DAN HİKMET'E; DEĞERLİ DEĞİLSİN...

Berkan'a karşı kaybeden Anıl, oyun kernarından 'Baravo' diyen Hikmet'e ''Bravo' deme sen'' şeklinde yanıt verdi. Ardından ikili arasında kısa süreli bir tartışma yaşadı.

Haberin Devamı

Anıl, 'Sakatlığımla dalga geçme' diyerek tepki gösterdi. Hikmet de demorilize ettiğini savundu.

Anıl, "Ayağımı burktum geçmiş olsun diyeceğine 'kazanınca çözdüm kaybedince ayağım ayağım' diyorsun. Ayıp ayıp." dedi. Hikmet ise "Ben seni demoralize etmeye çalışıyorum, ne diyeyim." sözlerine karşılık ise Anıl, "Sen beni demoralize edecek kadar değerli değilsin, anla artık şunu." yanıtını verdi.