Cadde Survivor'da kim elendi? (24 Mart) Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor bu akşam elenen isim! - Eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da kim elendi? (24 Mart) Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor bu akşam elenen isim! - Eleme adayları kimler oldu?

25.03.2020 - 00:43 | Son Güncellenme:

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2020, bu akşam 27. yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Sevilen yarışmada bu akşam tüm eleme adayları açıklanıyor. Peki Survivor'a bu hafta kim veda edecek? İşte hem bu sorunun yanıtı hem de Survivor'da bu akşam yaşananlar...

Survivorda kim elendi (24 Mart) Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor bu akşam elenen isim - Eleme adayları kimler oldu

Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. Bu yıl yeni yapılan bir düzenleme ile eleme adayı olan bir isim belirlendikten sonra dokunulmazlığı kaybeden takım SMS oylamasına çıkıyor. SMS oylamasında en yüksek puanı alan iki isim eleme adayı olacak iki isim daha açıklıyor. Açıklamanın ardından potaya giren üç isimden biri Survivor'da hayallerine veda ediyor. Peki Survivor'da bu akşam adaya kim veda edecek? 

SURVIVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Survivor’da bu hafta ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Ceyhun Uzun olmuştu. Sevilen yarışmada bu akşam en çok oyu alan iki yarışmacı Yunus Emre ve Yasin Obuz oldu. Yasin, Cemal Can'ı, Yunus Emre ise Ardahan'ı eleme adayı olarak gösterdi.

Böylelikle bu haftanın eleme adayları Ceyhun Uzun, Cemal Can ve Ardahan oldu. Elenen ismi ise Ceyhun Uzun oldu...

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da büyük heyecana sahne olan iletişim oyunu oldukça çekişmeli geçti. Son ana kadar çekişmeli geçen yarışmayı Ünlüler takımı 10-9 skoruyla kazanmayı başardı...