Cadde Teşkilat Pınar öldü mü, diziden ayrıldı mı? Pınar'ı oynayan Ezgi Şenler hayatı...

Teşkilat Pınar öldü mü, diziden ayrıldı mı? Pınar'ı oynayan Ezgi Şenler hayatı...

29.05.2022 - 22:53 | Son Güncellenme:

Teşkilat dizisinde Pınar karakterine hayat veren Ezgi Şenler kimdir, kaç yaşında, nereli? Genç oyuncu, dizinin ilk bölümünden bu yana oyuncu kadrosunda yer alıyordu. Pınar'a hayat veren oyuncunun Teşkilat dizisindeki akıbeti ise peş peşe ayrılıklarla gündeme geldi. Öte yandan sezon finali bölümünde de Pınar'ın hayatı tehlikeye girdi. Peki, Ezgi Şenler Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu?

Teşkilat Pınar öldü mü, diziden ayrıldı mı Pınarı oynayan Ezgi Şenler hayatı...

Ezgi Şenler, TRT1'in sevilen ve fenomen olan dizisi Teşkilat'ta ekibin bir üyesi olan Pınar rolü ile ekran başındaki izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyuncu Ankara'da doğdu ve eğitimini de modern dans üzerine tamamladı. Şenler'in Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılacağı iddia edildi. Peki, Pınar diziden ayrlıyor mu, ölecek mi?

Haberin Devamı

TEŞKİLAT PINAR ÖLECEK Mİ, DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Teşkilat dizisinin başrollerinden Ezgi Şenler, dizide Pınar rolü ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncunun sezon finali öncesi oyuncu kadrosundan ayrılacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ezgi Şenler'in hayat verdiği Pınar karakteri, ekibe veda edecek. Karakterin senaryodaki hikayesi bittiği için diziye veda edeceği belirtildi.

Oyuncunun canlandırdığı Pınar karakteri, 48. sezon finali bölümünde yaralanıyor. Diğer yandan da içinde bulunduğu bina patlatılıyor. Detaylar yeni bölümde...

EZGİ ŞENLER KİMDİR?

Şenler, 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara da donyaay geldi. Eğitim hayatını Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde tamamladı ve ilk oyunculuk deneyimini de 2016-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizi ile elde etti. Ardından 2019 yılında atv'de yayınlanan Canevim ve Star TV'de yayınlanan Nefes Nefese dizisinde yer aldı. Daha sonra, 2020 yılında Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi rol aldı. Günümüzde ise, 2021 yılında TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Teşkilat dizisinde rol alıyor.