Cadde Torunlarını görmek için kızına yalvarıyor! 'Ölmeden önce son isteğimi yerine getirin'

Torunlarını görmek için kızına yalvarıyor! 'Ölmeden önce son isteğimi yerine getirin'

20.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Sussex Düşesi Meghan Markle'ın uzun süredir arasının bozuk olduğu ve görüşmediği bilinen babası Thomas Markle, kızı hakkında konuşarak torunlarını görmesine izin vermesi için yalvardı. "Bu yapılabilecek en acımasız şey" diyen baba Markle, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Torunlarını görmek için kızına yalvarıyor Ölmeden önce son isteğimi yerine getirin

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Sussex Dükü Prens Harry ile 2018'de dünyaevine giren ve Sussex Düşesi unvanını kazanan eski oyuncu Meghan Markle'ın babası Thomas Markle, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

79 yaşındaki Markle, 'Good Morning Britain' programına katılarak kızı ve Prens Harry ile ilgili özel bir röportaj verdi.

Torunlarını görmek için kızına yalvarıyor Ölmeden önce son isteğimi yerine getirin

"YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIM"

Meghan'a torunlarını görmesine izin vermesi için yalvaran Thomas, beş yıldır kızını görmediğini de açıkladı:

Kalbim kırıldı. Çok üzgünüm. Bu bir büyükbabaya yapılabilecek en acımasız şey, onu torununu görme hakkından mahrum etmek. Torunlarımı görmek için dava açabilirim ama bunu yapmak istemiyorum. Diğer bir husus da benim yanlış bir şey yapmamış olmam. Kötü bir adam olduğumu gösteren hiçbir şey yok.

ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON İSTEĞİ!

Ölmeden önce torunlarıyla tanışmayı çok istediğini dile getiren Thomas Markle, "Ben gerçekten sevgi dolu bir babayım ve kızım da bunu biliyor. Bana bu şekilde davranmasının hiçbir mazereti yok. Bir büyükbabaya bu şekilde davranmanın hiçbir mazereti yok" dedi.

Torunlarını görmek için kızına yalvarıyor Ölmeden önce son isteğimi yerine getirin

Meghan'ın eskiden nasıl olduğu hakkında da konuşan Thomas Markle, "Meghan altıncı sınıftan liseye kadar benimle yaşadı ve hiç böyle bir şey görmedim. Onun nasıl bir kadına dönüştüğünü hiç görmedim. Şok oldum. O benim kızım olarak tanıdığım kişi değil" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HARRY'NİN MEGHAN ÜZERİNDE ÇOK ETKİSİ VAR"

Meghan'ın değişimi konusunda Prens Harry'nin suçlu olduğunu düşünüp düşünmediği sorulan Thomas, "Bence Harry'nin ondan daha çok onun üzerinde etkisi var" demekle yetindi.

Torunlarını görmek için kızına yalvarıyor Ölmeden önce son isteğimi yerine getirin

"Her zaman kızım için buradayım, onu hala seviyorum. Onu sonsuza dek seveceğim. Bu asla değişmeyecek ama bana ulaşmasını, torunlarımı görmeme ve biraz huzur bulmama izin vermesini istiyorum" diyen Thomas Markle, şöyle devam etti:

İnsanlar beş yıl hapse giriyor ve affediliyorlar. Ben yanlış hiçbir şey yapmadım. Bu yüzden beni affetsin. Yanlış yaptığım her şey için her zaman özür diledim. Eğer yaptıysam özür dilerim. Kral Charles da yanlış bir şey yapmadı ve o da benim gibi çocuklarından mahrum bırakıldı.