Cadde Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'nın çöl pozlarına beğeni yağdı

Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'nın çöl pozlarına beğeni yağdı

09.04.2024 - 15:44 | Son Güncellenme:

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (48), sosyal medya hesabından çölde verdiği pozlarını yayınladı. Son olarak verdiği kilolarla adından söz ettiren ünlü ismin fotoğraflarına, kısa süre içerisinde sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.

Verdiği kilolarla gündemdeydi Zaranın çöl pozlarına beğeni yağdı

Zara sahne adıyla bilinen Neşe Zara Yılmaz, henüz yedi yaşında 'Neşecik' adıyla ilk albümünü yayınladığını, dokuz yaşında ilk kez sahneye çıktığını, 'Zara' adıyla yayınladığı ilk albümde ise 20 yaşında olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı, son olarak çöl pozlarıyla gündem oldu.

"YENİ NESLİ BAZEN ŞANSLI BAZEN DE ŞANSSIZ GÖRÜYORUM"

Ünlü şarkıcı, "Bizim gibi 70'li, 80'li yıllarda doğanlar için bilgi çabuk ulaşılabilir hale geldi. Bilgi kirliliği de oldu. Ne doğru tam bilemedik, adaptasyon sorunu yaşadık. Her yeni doğan çocuk doğduğu çağa uyumlu bir şekilde dünyaya geliyor. Bunu kendi çocuğumda da görüyorum. Bence bu uyumu ve zamanı yakalayabilen, demlenebilen, doğru yaş alabilen, ayakta kalmaya devam ediyor. Bazen yeni doğan nesli çok şanslı görüyorum. Bazen de bu hız yüzünden şanssız olduklarını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

KİLO VERME SIRRINI AÇIKLADI

Sosyal medya hesabından 9 kilo verdiğini açıklayan zara şu ifadelere yer verdi:

*D vitamini öğlen zamanı (damla olarak) ve kabak çekirdeği yağı ile alıyorum. *Mümkün mertebe ev yemeği ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Ekmek dahi evde minik minik kurabiye gibi yapıyoruz. *Porsiyonlarım o kadar küçük ki görseniz inanmazsınız. *Yemekle birlikte sıvı tüketmemeye çalışıyorum ki mide asidini sağaltmasın diye. Daha iyi sindirim için.. *Güneş batınca birşey yememeye çalışıyorum. *Spor haftanın 3 günü, yürüyüş mümkün olan her zamanda.. *En önemlisi de stress.. Bi kurtulun kafanızın içindeki seslerden, deniz, kum, güneş, kelebekler moduna geçin içinizde. İnanın çok farkediyor.. *Haklı değil mutlu olmayı seçiyorum. *Sizi deli eden insanlara öfkelenmekten vazgeçin çünkü değişmiyorlar ve siz öfke merkezi olan karaciğerinizi yormuş oluyorsunuz sadece.. *Sevdiğiniz birşeyi yapın. Siz severseniz onu en güzel haliyle yaparsınız, o zaman da herkes sever. Eypio ile yaptığımız eser şu an listelerde gittikçe yükseliyor. 'No stress, yes vitamin.. E ben nasıl kilo vermeyeyim.'

Verdiği kilolarla gündemdeydi Zaranın çöl pozlarına beğeni yağdı

"VERDİĞİN NİMETLERE ŞÜKÜR"

Sevilen isim, Instagram hesabından tatilden pozlarını paylaştı. Çöl pozlarını paylaşan Zara paylaşıma "İnsan bir güzelliği fark etmiyorsa hak etmiyordur demiş üstad... Verdiğin nimetlere binlerce şükür Ya Rab" notunu düştü.

Verdiği kilolarla gündemdeydi Zaranın çöl pozlarına beğeni yağdı

ÖVGÜ YAĞDI

Zara'nın 1.1 milyon takipçili Instagram hesabından yayınladığı son pozlarına sevenlerinden: 'Tam Sivaslı oldun', 'Kilo vermek size çok yakıştı', 'Yaş aldıkça güzelleşiyor', 'Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş' gibi yorumlar geldi.

Verdiği kilolarla gündemdeydi Zaranın çöl pozlarına beğeni yağdı