Cadde Halit yaşıyor mu? Yasak Elma 91. bölüm fragmanı yayımlandı mı? İşte, Yasak Elma 90. son bölüm...

Halit yaşıyor mu? Yasak Elma 91. bölüm fragmanı yayımlandı mı? İşte, Yasak Elma 90. son bölüm...

23.12.2020 - 02:05 | Son Güncellenme:

Yasak Elma oyuncuları 90. bölümde yine dikkatleri çekti. Sevilen dizi her hafta pazartesi akşamı FOX ekranlarında takipçileri karşısına çıktı. Dizinin yayımlanan son bölümünde Yıldız ile Şahika, Çağatay nedeniyle karşı karşıya gelir. İşte, Yasak Elma 91. yeni bölüm hakkında ayrıntılar...

Halit yaşıyor mu Yasak Elma 91. bölüm fragmanı yayımlandı mı İşte, Yasak Elma 90. son bölüm...

FOX ekranlarının en çok izlenen dizisi Yasak Elma, diziseverlerin büyük ilgisine neden oluyor. Halit'in öldüğünü düşünen üç kadın hayatlarına yeni bir sayfa açmış, hatta Yıldız yeniden aşık olmuştur. Fakat Ender'in şüphesi ve öğrendikleri her şeyi yeniden başlatacaktır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahika’nın kendini bambaşka biri olarak tanıtıp, Feride’ye yaklaşması, Yıldız ve Çağatay ilişkisinde sorunlara neden olur. Yıldız, Çağatay'ın evinde Şahika'yı bulur. Ender takip edildiğini anlar ve uzun zamandır saklanan büyük bir sırrın ipucunu bulur. Hemen Yıldız ile birlikte harekete geçer. 

YASAK ELMA 91. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cevadzade'nin başrollerde yer aldığı pazartesi akşamlarının sevilen dizisi 90. bölüm ile sevenleriyle buluştu. Dizinin beklenen 91. bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı.