Gündem Çalgı Çengi İkimiz filmin ilk fragmanı yayınlandı - İzle

Çalgı Çengi İkimiz filmin ilk fragmanı yayınlandı - İzle

23.08.2016 - 11:36 | Son Güncellenme:

Eylül 2017'de tüm sinamalarda olacak olan Çalgı Çengi İkimiz filmin ilk fragmanı yayınlandı. İzleyicinin heyecanla beklediği Çalgı Çengi İkimiz filmi ile ilgili merak edilen tüm detayları haberimizde sizler için derledik. İşte Çalgı Çengi İkimiz filmin fragmanı ve oyuncuları...

Çalgı Çengi İkimiz filmin ilk fragmanı yayınlandı - İzle

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerinde oynadığı Çalgı Çengi İkimiz filminin tanıtım fragmanı yayınlandı. İşler Güçler ve Kardeş Payı dizileriyle büyük beğeni toplayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in, Çalgı Çengi serisinin 2. filmi Çalgı Çengi İkimiz’in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

2017 ONLARIN SENESİ OLACAK!

Vefa adını verdiklerini Çalgı Çengi İkimiz filminin çekimlerinde sona gelen Ahmet Kural ve Murat Cemcir ara vermeden bir sinema filmi daha çekecek. Düğün Dernek 3 filminin çekimlerine başlayacak ekipte merakla beklenen yeni sinema film takvimide belli oldu. Ocak 2017 tarihinde Çalgı Çengi İkimiz ekrana gelecek. Düğün Dernek 3'ün ise henüz yayın tarihi belli olmadı. 3 Haziran tarihinde başlanan çekimler oldukça uzun sürdü ve ekip yoruldu. Yeni dizi projesi bekleyenlerde 1 yıl beklemek zorunda kalacak.

MÜZİK DEVAM EDECEK!

O zaman müzik devam etsin sloganıyla yola çıkacak Çalgı Çengi filminde birinci filmin devamı olarak çekilecek. TR 40 33 Production tarafından yapımcılığı üstlenecek film, mafiadan kaçma yolları aranacak. Ancak bunun için çok para lazımdır ve daha fazla müzik olacak. Özellikle filmin müzikleri şimdiden bekleniyor.

Haberin Devamı

FİLM AFİŞİ!

Çalgı Çengi İkimiz filmin ilk fragmanı yayınlandı - İzle

Salih ve Gürkan 6 yıl aradan sonra tekrar pistlere çıkacak ve çok güldürecek. Çalgı Çengi İkimiz Ocak 2017'de Sinemalarda.