Caner Cindoruk

  • İsim
    : Caner
  • Soyad
    : Cindoruk
  • Mesleği
    : Oyuncu
  • Doğum Tarihi
    : 01.01.1980
    1980-01-01
  • Uyruğu
    : Türkiye
BİYOGRAFİSİ

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.
 
Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.
 
Filmografisi
Aramızda Kalsın (2013-) Civan
Ateş Altında Aşk (2013)
Yabancı (2012) - Ferhat
Gergedan Mevsimi (2012)
Elveda Katya (2012) - Veli
Firar (2011) - Nadir
Hanımın Çiftliği (2009-2010) - Kemal Şahin
Kelebek (2008) - Yusuf
Geç Gelen Bahar (2008) - Ali
Kara Güneş (2007) - Alişir
Yaprak Dökümü (2008) - Doktor Nazmi
Beynelmilel (2006)


Caner Cindoruk biyografisi

Caner Cindoruk kimdir?

Caner Cindoruk 01.01.1980 tarihinde doğmuş olup Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Caner Cindoruk kaç yaşındadır?

Caner Cindoruk 01.01.1980 tarihinde doğmuş olup 37 yaşındadır.

Caner Cindoruk ne iş yapar?

Caner Cindoruk Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Caner Cindoruk nerelidir?

Caner Cindoruk Türkiye vatandaşıdır.

En Çok Konuşulan Haberler
    ©Copyright 2017 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.