Gündem Çarşı Pazar filmi TV'de ilk kez Star'da

Çarşı Pazar filmi TV'de ilk kez Star'da

17.09.2015 - 12:01 | Son Güncellenme:

Star TV'de bu akşam herkes çok eğlenecek. Erdem Yener'in başrolünde yer aldığı Çarşı Pazar filmi TV'de ilk kez Star TV'de yayınlanacak. Eğlenceli hikayesi ve güldüren kadrosu ile Çarşı Pazar filmi izleyenleri kahkahaya boğacak.

Çarşı Pazar filmi TVde ilk kez Starda

Hayatını hamamda kese yaparak kazanan, saf ve iyi niyetli Kahraman’ın başından geçen olaylar Star’da.

Haberin Devamı

Kahraman, geçimini aile büyüklerinden kalan hamamda kese yaparak kazanmaya çalışmaktadır. Oldukça iyi yürekli bir tellak olarak tanınan Kahraman'ın işleri Tuncay yüzünden tehlikeye girer. Varlıklı bir müteahhit olan Tuncay, İstanbul'dan gelmiştir ve Kahraman'ın ekmek kapısı olan hamamı, içinde bulunduğu çarşıyla birlikte yıkmak ister. Amacı yıkılan yere alışveriş merkezi yapmaktır. Esnaftan hiç anlaşamadığı Cemil bunu Kahraman'ın işini bozmak için fırsat bilir ve Tuncay'la işbirliği yapmaya karar verir.

Cemil, esnafı da ikna ederek alışveriş merkezi için destak toplamaya çalışır. Kahraman, Tuncay'a inanmamakta ısrarlıyken, diğer yandan da başı babasından kalan borçlarla büyük derttedir. Borcunu ödemek için tek yol, hamama daha fazla müşteri çekmektir. Eğer yeterli parayı toplayamazsa hamam elinden gidecektir. Parayı bulmak için elinden geleni yapan Kahraman, bu sırada Bahar adında bir tarih öğretmeniyle tesadüf eseri tanışır ve birlikte hamamı kurtarmak için kolları sıvarlar.

Haberin Devamı

Yayın Tarihi: 17 Eylül Perşembe

Yayın Saati: 20.00

ÇARŞI PAZAR FİLMİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ..

OYUNCULAR

Yönetmen: Muharrem Gülmez

Erdem Yener-Kahraman, Tellak

Ayhan Taş-Cemil Berber

Elif Nur Kerkük-Bahar

İlker Aksum-İmam

Doğa Konakoğlu-Hayri

Deniz Oral-Çaycı Mahmut

Muharrem Gülmez-Tuncay

Deniz Özerman-Gülcan

Yazarlar