Ege Çeşme Devlet’te ameliyat rekoru

Çeşme Devlet’te ameliyat rekoru

18.06.2017 - 05:18 | Son Güncellenme:

Başhekim Op. Dr. Atıl Birol, yılbaşından bu yana hastanede 3 bin 68 ameliyat yapıldığını operasyon ekibinin çoğu zaman yemek yemeye fırsat bile bulamadığını söyledi

Çeşme Devlet’te ameliyat rekoru

Çeşme Devlet Hastanesi, 2017 yılı başından bu yana 3 bin 068 ameliyat yaparak büyük bir başarıya imza attı. Başhekim Op. Dr. Atıl Birol yönetimindeki Çeşme Devlet Hastanesi, 5,5 ay içinde, 523’ü özellikli ameliyat ve 2 bin 545’i lokal ameliyat olmak üzere toplam 3 bin 068 ameliyat gerçekleştirdi. Başhekim Op. Dr. Birol, 50 yatak kapasiteli hastanelerinde iki genel ve bir lokal ameliyat salonu olduğunu belirtti, “3 bin 068 ameliyat gerçekleştiren ekibimiz canla başla çalışıyor. Özellikle ortopedi alanında çok iddialıyız. Ortopedide, İzmir’in kemik hastanesi gibi çalışıp çok ciddi ameliyatlar yapılıyor” dedi.

Haberin Devamı

Lokomotif klinik

Birol, yoğun çalışan ekibinin kısıtlı zamanlarını kitap okuyarak değerlendirdiğini söyledi. Başhekim Yardımcısı ve Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Baran Şen ise “Ortopedi kliniğimiz, Çeşme Devlet Hastanesi’nin lokomotif kliniğidir. Türkiye’nin her yerinden hastalarımız, diz ve kalça protez cerrahi ameliyatları için başvuruyor. Ekibimizin diri olması ve son teknolojileri ameliyathanemizde kullanmamız, bizim farklılığımızdır” diye konuştu.