Hatay CHP’Lİ BÖKE: "ÇİFTÇİYİ ZENGİN YAPACAĞIZ"

CHP’Lİ BÖKE: "ÇİFTÇİYİ ZENGİN YAPACAĞIZ"

04.06.2015 - 16:27 | Son Güncellenme:

.

CHP’Lİ BÖKE: ÇİFTÇİYİ ZENGİN YAPACAĞIZ

CHP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selin Sayek Böke, çiftçiyi zenginleştireceklerini söyledi.
Böke, partisinin Hatay’ın İskenderun ilçe teşkilatını ziyaret etti. CHP’nin ‘Merkez Türkiye’ projesini anlatan Böke, "CHP’nin iktidarında çiftçilerimize verdiğimiz mazottan vergi almayacağız. Sizin elinizde olan o güzel portakal çiçeği kokusu ‘Merkez Türkiye’ projesi ile sizin toprağınızdan mega kentimize mega kentten dünyanın her yerine ambalajıyla sıkılmış şekilde bütün dünyaya ulaşmış olacak. Ama en önemlisi sizi zengin yapacağız” diye konuştu.
İskenderun bölgesinde çok sayıda termik santral olduğunu dikkat çeken Böke, “Bilhassa bu bölgede bulunan yüzlerce termik santrallerle ilgili de farklılıklar yapmamız gerektiğini biliyoruz. Biz bu toprakları çocuklarımıza bırakacağız. Akıllı şehirlerle, güneş enerjisiyle, rüzgar enerjisiyle kendi enerjisini üreten bir Türkiye’yle ayağa kalkmamız gerekiyor. CHP iktidarında güzel bir Türkiye bırakmak için çalışacağız” dedi.
Böke’ye CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile milletvekili adayları eşlik etti.