Gündem Çifte Saadet 11. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor! -İzle

Çifte Saadet 11. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor! -İzle

14.04.2016 - 10:58 | Son Güncellenme:

Fox TV dizisi Çifte Saadet'te, Saadet Ailesi’nde sular bir türlü durulmamaktadır. Perihan, Metin’in anlatmasına fırsat kalmadan gerçekleri öğrenmiş, sessiz sedasız evi terk etmiştir. İşte Çifte Saadet 11. yeni bölüm fragmanı ve diziyle ilgili son detaylar...

Çifte Saadet 11. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor -İzle

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği yepyeni dizi “ÇİFTE SAADET” Cumartesi akşamları FOX'ta yayınlanmaktadır. Başrollerini usta oyuncular Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert’in paylaştığı Çifte Saadet dizisinde heyecan dorukta. Çifte Saadet 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çifte Saadet cumartesi akşamları saat 20:15'de fox tv'de...

Haberin Devamı

ÇİFTE SAADET 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÇİFTE SAADET 11. BÖLÜM ÖZETİ

Saadet Ailesi’nde sular bir türlü durulmamaktadır. Perihan, Metin’in anlatmasına fırsat kalmadan gerçekleri öğrenmiş, sessiz sedasız evi terk etmiştir. Perihan yüzüne vuran gerçekle beraber ailesinin gözünde zaten ölmüş olduğuna karar vermiştir. Perihan’ın gittiğini öğrenen Metin, hiç zaman kaybetmeden Perihan’ı aramaya koyulmuştur. Evde ise gergin bir bekleyiş başlamış, Gülsen tarafından oklar Hülya’ya çevrilmiştir. Hülya ise yaşananlar karşısında son derece üzgündür.
Perihan’ın göstermiş olduğu tepki bir son değil, aslında bir başlangıçtır. Geri döndüğünde de belki hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacak, tüm dengeler alt üst olacaktır. Metin sığınabileceği sakin, huzurlu bir liman aramak zorunda kalacaktır

Haberin Devamı

ÇİFTE SAADET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Metin, Perihan’ın ardından marketini de kaybetmiştir. Yaşadıkları yetmezmiş gibi Perihan ve Hülya cephesinin arasında kalmak, Metin’i çaresizliğe itmiştir. Perihan’ın kara sularına hiçbir şekilde giremezken, Hülya’dan da “artık karar ver” baskısı giderek artmaktadır. Her ne kadar Perihan gitmiş olsa da Metin aslında bir seçim yapmış değildir. Perihan tarafında ise Gündem tamamen farklıdır.

Çifte Saadet dizisi için erken final kararı!

Çifte Saadet ekran macerasının sonuna geldi. Büyük ümitlerle başlayan aile komedi dizisi Çifte Saadet 13. bölümüyle ekrana veda edecek. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin son bölümü reytinglerde 21. AB grubunda ise 10. olmuştu. Yönetmen koltuğunda Bora Tekay’ın oturduğu Pastel Film imzalı dizide, hafızasını kaybeden ve yıllar sonra döndüğünde eşini bir başkasıyla evli bulan bir kadının hikayesi anlatılıyordu. Çifte Saadet dizisi Şubat ayı başında yayınlanmaya başlamıştı.

OYUNCULAR
Fikret Kuşkan / Metin Saadet - Zamanında Konya'dan karısı Perihan ile ve Perihan'ın annesi Hüsniye ile birlikte İstanbul'a gitmiş, 2004 yılında Perihan'ı kaybettikten sonra 6 sene yasını tutmuş ve sonrasında Hülya ile evlenmiştir. Hülya'dan İzzet adında bir oğlu olmuştur.

Haberin Devamı

Şebnem Bozoklu / Perihan Saadet - Metin'in çocukluk aşkı ve ilk eşi, 90'lı yıllarda Metin ve annesi Hüsniye ile birlikte İstanbul'a gelmiş, Gülsen, Birsen ve Mert adında üç çocuğu olmuş, 2004 yılında bir trafik kazası sonucu öldü zannedilmiş 12 yıl sonra geri gelmiştir.

Dolunay Soysert / Hülya Saadet - Metin'in ikinci eşi. Çok iyi bir kadındır. İzzet adında bir oğlu vardır.

Bedia Ener / Hüsniye Saadet - Perihan'ın annesi. Zamanında Perihan ile Metin'in kaçmasına yardım ettiği için eşi ona kızmıştır, bu yüzden onlarla birlikte İstanbul'a gitmiştir.

Bala Atabek / Mürvet - Perihan'ın ilkokuldan arkadaşıdır. Tarık adında bir oğlu vardır. Metin ile Hülya'nın arasını yaptığı için Perihan'la kapışmışlardır.

Bora Akkaş / Tarık - Mürvet'in oğludur. Nikah memurudur. Gülsen ile nişanlıdır. Fakat küçükken Perihan'ın kedisi Kısmet'i satanistlere verdiği için Perihan ona hala kızgındır.

Dila Danışman / Gülsen Saadet - Metin ve Perihan'ın büyük kızıdır. 25 yaşında O da babası gibi uzun yıllar annesinin yasını tutmuştur. Tarık ile nişanlıdır.

Haberin Devamı

Nehir Çağla Yaşar / Birsen Saadet- Metin ve Perihan'ın küçük kızıdır. 15 yaşında. Lise öğrencisi. Dünya pek umurunda değildir.

Alp Akar / Mert Saadet -Metin ve Perihan'ın oğludur. 11 yaşında. Ortaokul öğrencisi. Daha 6 aylıkken annesi Perihan'ı kaybetmiştir. Çok hareketlidir.

Berkay Doğan / İzzet Berk Saadet - Metin ve Hülya'nın oğludur. 3 yaşında. Perihan'ın oğlu değil ama Perihan onu da seviyor.

Ali Rıza Tanyeli / Hurşut - Konyalıdır. Apartmanda kapıcılık yapmaktadır. Perihan'ı çok sever.

Ceyda Kırıcı/ Ceyda- Marketin kasiyeridir. Hurşut ona aşıktır.