Ekonomi Citroen'den aralıka özel kampanya

Citroen'den aralıka özel kampanya

05.12.2017 - 18:13 | Son Güncellenme:

Citroen'in C3, yeni C3 Aircross, C4 Cactus ve C4 Picasso'ya avantajlarla sahip olunabilirken C-Elysee, C4 Cactus ve C4 Picasso modellerinde ayrıca 2 bin liralık takas indirimi sağlanıyor.

Citroenden aralıka özel kampanya

Şirketin açıklamasına göre, Citroen'in C3, yeni C3 Aircross, C4 Cactus ve C4 Picasso modellerine büyük avantajlarla sahip olunabilirken, C-Elysee, C4 Cactus ve C4 Picasso modellerinde ayrıca 2 bin liralık takas indirimi sağlanıyor.

Haberin Devamı

Aralık ayında Berlingo Combi ve Berlingo Maxi Panelvan modellerinde ise 30 bin liraya 20 ay ve yüzde sıfır faiz ve 2 bin TL takas indirimi sunuluyor.

Citroen'in binek ve hafif ticari araçlarında uygun faiz ve ödeme koşulları yetkili satıcılarda müşterileri beklerken, kampanya kapsamında Citroen C3, C4 Cactus, C4 Picasso ve SUV özellikleriyle dikkati çeken yeni C3 Aircross modellerinde 40 bin TL'ye 20 ay sıfır faizli kredi fırsatı sağlanıyor.

Takas avantajı kapsamında ise C-Elysee, C4 Cactus, C4 Picasso ve Berlingo Combi modellerinde 2 bin liralık takas indirimi imkanı sunuluyor.