Bulmacalar Dilemma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Dilemma Yanıtları

Dilemma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Dilemma Yanıtları

01.09.2021 - 01:34 | Son Güncellenme:

Bulmacalar insanların boş zamanlarını değerlendirdikleri en faydalı etkinliklerden biri olmaktadır. Bulmacalar insanların sosyalleşmesine katkıda bulunan bir etkinlik olmaktadır. Yapılan araştırmalara göre uzmanlar bulmaca çözen kişilerin Alzheimer başta olmak üzere pek çok zihinsel hastalıklara yakalanma riskinin oldukça az olduğunu belirtmektedir. Birçok faydası olan bulmacalarda yer alan sorulardan biri de dilemma kelimesinin bulmacalarda yer alan cevaplarının neler olduğu olmaktadır. Peki, dilemma kelimesi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada dilemma yanıtları hangi kelimeler olmaktadır tüm detayları ile derledik.

Dilemma Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Dilemma Yanıtları

Dilemma kelimesi günlük hayatta insanların sık kullandıkları kelimeler arasında yer almamaktadır. Bu nedenle bulmacalarda karşılaşıldığında diğer cevaplarının neler olacağı bilinmemektedir. Bulmaca çözen kişiler bilmedikleri bu cevapları araştırarak öğrenmektedirler.

Haberin Devamı

 Dilemma Bulmaca Cevabı Nedir?

 Dilemma kelimesinin bulmacalarda en çok sorulan cevabı İkilem olarak ifade edilmektedir.

 Harf Harf Bulmacada Dilemma Yanıtları

 Harf harf bulmacalarda dilemma sorusunun yanıtı 6 harfli ise İkilem kelimesinin cevap olarak yazılması gerekmektedir. Eğer bulmacalarda bulunan boşluk 7 harfli ise cevap kısmına Dilemma kelimesinin yazılması gerekmektedir.