Bulmacalar Soyut Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Soyut Yanıtları

Soyut Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Soyut Yanıtları

10.11.2021 - 10:58 | Son Güncellenme:

Bulmacalar her zaman ilgi çeken ve müptelaları bulunan bir zeka oyun türüdür. Bulamacalar genelde gazetelerin özel alanlarında yer almaktadır. Bulmaca severler için özel olarak çıkartılan bulmaca gazeteleri veya aylık bulmaca dergileri bulunmaktadır. Bulmacalar zorluk seviyelerine ve sorularına göre ayrılmaktadır. Özellikle bazı soruların cevaplarının bir kaç doğru cevabı olması da bulmaca severleri zorlayan bir başka etkendir. İşte soyut bulmaca cevabı hakkında detayları derledik.

Soyut Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Soyut Yanıtları

Bulmacada en çok insanları zorlayan sorulardan biriside soyut sorusunun cevabıdır. Soyut sorusunun 2 farklı cevabının olması en çok zorlayan nedenlerden birisidir.

Haberin Devamı

Soyut Bulmaca Cevabı Nedir?

 Bulmacalarda en çok karşılaşılan sorulardan birisi soyut sorusudur. Soyut sorusunun cevabının 2 farklı şekilde olması ve telaffuzunun zor olması insanları çok zorlamaktadır. Özellikle çengel ve kare bulmacada bazı harfler çıkmadıkça cevabı bulunamayan bir sorudur. Soyut kelimesi direkt olarak sorulursa 6 harfli cevaplarda ABSTRE kelimesi 8 harfli cevaplarda mücerret kelimesi cevap olmaktadır.

 Harf Harf Bulmacada Soyut Yanıtları

 Bulmaca çözerken içinde bir kaç harf çıkarsa cevapları bulmak daha kolay olmaktadır. Bulmacada soyut kelimesi sorulursa abstre ve mücerret cevap olurken, soyut bilgi olarak sorulursa cevabı kuram olmaktadır.