Eğitim Çok İstiyorum Bursu’na başvurular başladı

Çok İstiyorum Bursu’na başvurular başladı

20.06.2012 - 10:57 | Son Güncellenme:

İstanbul Şehir Üniversitesi’nin bu yıl 3. kez düzenlediği Çok İstiyorum Bursu’na başvurular başladı.

Çok İstiyorum Bursu’na başvurular başladı

Bilim ve Sanat Vakfı tarafından kurulan İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kurulduğu günden beri sunduğu ve büyük ilgi gören Çok İstiyorum Bursu’na başvurular başladı. Çok İstiyorum Bursu kapsamında, bu bursu neden çok istediğini en iyi ifade eden ve İstanbul Şehir Üniversitesi’nin burssuz veya kısmi burslu bölümlerinden birine ÖSYM tarafından yerleştirilen 3 öğrenci puanı ne olursa olsun tam burs imkanına sahip olacak. Öğrenciler yazı, resim, fotoğraf veya video yoluyla 5 Temmuz’a kadar sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden (www.facebook.com/istanbulsehiruniversitesi) başvuru yapabilecek.

Haberin Devamı

‘Ümit vadeden gençleri keşfediyoruz’

Geleneksel ve yaygın ölçekte sunulan burs sisteminin merkezi sınavlara dayalı olduğunu anlatan İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ademoğlu, “Ancak hayattaki başarı her zaman sınavlardan alınan puanlarla doğru orantılı olmayabilir. Dünyayı değiştiren girişimci, sanatçı, düşünür, işadamı ve liderlerin tümünün ortak özelliği kendini ifade yetenekleridir. Bu bursla bu tür gençleri keşfetmeyi, onlara ümit vadeden yönlerinden dolayı burs vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Çok İstiyorum Bursu Neyi Kapsıyor? (Mezun olana kadar*)

1) Öğrenim ücretinin tamamından muafiyet

2) 9 ay süreyle yemek bursu

3) Üniversite konukevinde ücret ödemeden kalma imkânı.

4) Kitap-Kırtasiye giderlerinde kullanılmak üzere dönem başına 500 TL (Yıllık toplam 1000 TL)

Haberin Devamı

* Bursun devamı İstanbul Şehir Üniversitesi tam bursunun devamı ile aynı koşullardadır. Yani hazırlık sınıfında geçirilen (1 +1 yıl) süre ile lisans programında geçirilen (4 + 3 yıl) süre boyunca devam edecektir.