Cumartesi Avantajlı ‘bayramlıklar’

Avantajlı ‘bayramlıklar’

21.11.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramı’na bir hafta kaldı. Bayram alışverişi için ise son hafta sonuna girdik. Çikolatadan giyime, çocuklara uygun eğlencelerden indirimlere nerede, ne var sıralıyoruz...

Avantajlı ‘bayramlıklar’

Elbiseden gömleğe...
Gusto da bayramı indirimle karşılıyor, tüm ürünlerde yüzde 50 indirim uyguluyor. Koleksiyonda vatkalı omuzlar, yüksek bel, kalem etekler, gömlekler, trikolar, elbiseler ve şık bluzlar öne çıkıyor. Bluz 54, etek 59,90 TL.

Alışveriş yapın, indirim kazanın
Marks&Spencer’daki bayram kampanyası Worldcard sahiplerine indirimli alışveriş şansı veriyor. Bu kartla yapılacak her 175 TL’lik alışverişe 50 TL indirim uygulanıyor. Kampanya 30 Kasım’a kadar devam edecek. Pijama ve oyuncak paketi 49 TL.

Mudo’da indirim uzadı
Mudo’nun bayram öncesi başlattığı “7 Gün İndirimi” 24 Kasım tarihine kadar uzatıldı. Mudo City’lerle birlikte ilk kez Mudo Outlet’lerde de geçerli olacak kampanyaya giyim koleksiyonunun yanı sıra dekorasyon ürünleri de dahil. Kampanya boyunca ürünlere yüzde 20 ile yüzde 50 arasında değişen indirimlerle sahip olabilirsiniz. Kareli gömleğin fiyatı 70 TL.

Bazıları yarı yarıya
Matraş’ta bayrama özel olarak belirli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim uygulanıyor. Markanın sonbahar-kış koleksiyonunda trençkotlar, spor montlar, blazerlar, yılan derisi ayakkabılar ve çantalar bulunuyor.


Sezonda sezon sonu fiyatları
“Sezonda Sezon Sonu Fiyatlar” sloganıyla başlayan kampanya dahilinde Pierre Cardin yüzde 35 indirime girdi. Kampanyada takım elbiseler 349, gömlekler 45, ceketler 199, spor pantolonlar 69, ayakkabılar ise 119 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pırlantayı yüzde 35 daha ucuza alın
Koçak Gold’un Pendik, Optimum, Viaport, 212 Power Outlet, Ümraniye, Ankara Dikmen ve Gebze mağazalarında tüm pırlanta ürünlerinde Kurban Bayramı’na özel olarak yüzde 35 indirim var.

Üç marka birden
İpekyol, Machka ve wist mağazalarında yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Sağdaki İpekyol markalı kabanın fiyatı 599 TL.

Hediye kuponu
YKM mağazalarında 26 Kasım’a kadar Bonus Card’la yapılan her 75 TL’lik alışverişte 25 TL’lik hediye kuponu veriliyor.

Babanıza masaj koltuğu
Cellini’nin LP-5200 modeli masaj koltuğu tam da işte çok yorulan babanıza göre bir hediye. Koltuğun yedi farklı masaj ve beş kademeli hız ayrı bulunuyor. Yüzde 25’lik bayram indirimi ile birlikte fiyatı 4700 TL.


AĞIZLAR TATLANSIN

Avantajlı ‘bayramlıklar’

Butik tatlıcıda düşük fiyatlar
Bind çikolata butikleri binlerce çeşit çikolatayı yüzde 30’a varan indirimlerle sunuyor. Seçenekler bol: Karamelli, fıstık krokanlı, hindistan cevizli, kuruyemişli ve meyveliler, marzipanlar, ganajlar... Bind çikolatalarının kutu fiyatları indirimle birlikte 10,50-62,50 TL arasında değişiyor.

İkram edeceklerinizi siz yapın
Bayramda ikram edeceğiniz çikolataları kendi ellerinizle hazırlamak istiyorsanız Capitol’de bugün ve yarın düzenlenecek çikolata yapımı kurslarına katılabilirsiniz. Atölye ücretsiz.

“Gurme” çikolatalar
Mövenpick Hotel İstanbul’daki GourmeT’de satışa sunulan Lindt ve Laderach çikolataları bayram ziyaretlerinde sizi “Yanımda hediye olarak ne götüreceğim?” derdinden kurtarabilir. Mağazada şampanyalı, çaylı, fıstıklı, frambuazlı ve cappuccino’lu gibi çikolata çeşitleri yer alıyor. Lindt çikolataların kilosu 80, Laderach’ınki 160 TL.

Hesaplı seçenek
İçi fındık krema dolgulu, dışı sütlü ve beyaz çikolatalı Ülker Dual hesaplı bir seçenek. Fiyatı 12,65 TL.

Makaronlar Beyaz Fırın’dan...
İster misafirlerinize ikram etmek, isterseniz bayram ziyaretlerine götürmek için farklı lezzetlerdeki makaronlar Beyaz Fırın’larda sizleri bekliyor. Portakallı, frambuazlı, çikolatalı, gofretli, karamelli, kahveli, limonlu, fıstıklı... 24’lü makaron kutusu 72 TL. ;


Avantajlı ‘bayramlıklar’
ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE BAYRAMI


Mohini’de ödüllü yarışmalar var
Mohini Çocuk Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bayram tatilini çocuklara özel eğlenceli yarışmalar ve renkli aktiviteler ile karşılıyor. Mohini’de 27 Kasım günü Hacivat Karagöz interaktif gösterisi düzenlenecek. 28 Kasım günü dev 3D puzzle yapma, 29 Kasım günü şarkı, dans, resim, müzik aleti çalma yarışmaları yapılacak. Ödüller verilecek.