Cumartesi Bitmeden yetişin

Bitmeden yetişin

03.11.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Tasarım için son günler 4. İstanbul Tasarım Bienali, İstanbulluları tasarım nasıl öğrenilir ve tasarımla nasıl öğrenebiliriz soruları üzerine düşünmeye davet etti. Altı mekânda çok sayıda projeyi ağırlayan “Okullar Okulu” başlıklı bienal bu yıl çok sayıda izleyici ağırladı. Bienali hâlâ görmediyseniz ya da tekrar ziyaret etmek istiyorsanız 4 Kasım son gün.

Bitmeden yetişin

MUTLAKA GÖRÜN
Ve yine, yeni, yeniden

Haberin Devamı

Sanatta tekrar eden imgeler nereye oturur, sanatçıların kimi zaman takıldığı, dönüp durduğu imajlar, sesler, görüntüleri nasıl anlamlandırabiliriz? Mixer’deki “Tekrar, Tekrar” sergisi 1 Aralık’a kadar bu soruların peşinden gidiyor. Sergide Ahu Akgün, Ali Şentürk, Gamze Taşdan, Egemen Tuncer, İhsan Oturmak, Meltem Şahin, Hamza Kırbaş, Serdar Acar, Sibel Kocakaya’nın eserleri yer alıyor.

Bitmeden yetişin

TAZE AÇILDI
Kırlangıç Sokak’ta “Kapsül Manzara”

Ankara’da bulunan Galeri Nev, bu yıl başında taşındığı yeni mekânı Kırlangıç Sokak’ta 2018-2019 sezonuna Eda Gecikmez ile başlıyor. Gecikmez’in sergisi “Kapsül Manzara” adını, Henri Michaux’un bir öyküsünden ödünç alıyor. Sergi 7 Kasım’da açılacak ve 8 Aralık’a kadar izlenebilecek.

Haberin Devamı

Bitmeden yetişin