Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

22.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Lütfi Kırdar Anadolu Auditoriumu ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda aynı saatte iki önemli konser başlayacak.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

KONSER
Bir yanda caz, bir yanda senfoni
l Lütfi Kırdar Anadolu Auditoriumu ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda aynı saatte iki önemli konser başlayacak. Lütfi Kırdar’da düzenlenecek konserde James Judd şefliğindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası piyanist Markus Schirmer’e eşlik edecek. Konserin biletleri 45, 65, 85 ve 130 lira. CRR Konser Salonu’nda ise bol ödüllü caz müzisyeni Eliane Elias konser verecek. Bu konserin biletleri ise 28 ile 48 lira arasında.
l Popüler müziğin önemli isimlerinden Yaşar, Beşiktaş Kültür Merkezi’nde akustik bir konser verecek. Konser saat 21.00’de başlayacak. Biletler 77 ve 87 lira.

SALI

TİYATRO
İhtiyar balıkçı
Erkan Can
l Usta oyuncu Erkan Can’ın ihtiyar balıkçı rolüyle karşımıza çıktığı “İhtiyar Balıkçı ve Deniz” adlı oyun Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek. Saat 20.00’de başlayacak oyunun biletleri 17 ve 22 lira.
KONSER
l Son zamanların en popüler müzisyenlerinden Mehmet Erdem
saat 21.00’de Jolly Joker İstanbul’da konser verecek. Biletler 56 ve 112 lira.

Haberin Devamı

ÇARŞAMBA

KONSER
Dev orkestra Grammy’li virtüözle sahnede
l Yılın merakla beklenen konseri İş Sanat’ta gerçekleşecek. Frankfurt Radyo Senfoni Orkestrası Grammy ödüllü keman virtüözü Hilary Hahn’la buluşacak. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri 78, 88, 108 ve 150 lira.

PERŞEMBE

KONSER
123 Babylon’da
Matiz ise Kadıköy’de
l Popülerliğini son dönemde artıran ekiplerden 123, Babylon’da sahneye çıkıyor. Saat 21.30’da başlayacak konserin biletleri 34 lira.
l Mabel Matiz KadıköySahne’de müzikseverlerle buluşacak. Konser 22.00’de başlıyor. Biletler 40 lira.

CUMA

TİYATRO
Bir mübadele öyküsü
l 1923’teki nüfus mübadelesini konu alan “Ah Smyrna’m Güzel, İzmir’im” Tiyatro Pera’da sahnelenecek. Temsil saat 20.00’de başlayacak. Biletler 24 ve 34 lira.
KONSER
l Amerikalı folk-rock ikilisi Wye Oak, Salon İKSV’de konser verecek. 22.30’da başlayacak konserin biletleri 29 ve 34 lira.
l Belçikalı indie pop-rock topluluğu Balthazar İstanbul’da. Roxy’deki konser saat 23.00’te başlayacak. Biletler 40 lira.

Haberin Devamı

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

GÖSTERİ
“Polis Akademisi” nostaljisi
l Türkiye’de fenomene dönüşen “Polis Akademisi” filmlerinde rol alan,
10 binden fazla sesi taklit
edebilen stand-up sanatçısı Michael Winslow Türkiye’ye geliyor. Winslow bugün Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak. Şov saat 20.00’de başlıyor. Biletler 100 ve 120 lira.

KONSER
l Müze ziyareti ve müziği harmanlayan “Gece Vardiyası Konserleri” Sakıp Sabancı Müzesi- The Seed’de Ayşedeniz Gökçin’in vereceği konserle devam ediyor. Saat 19.00’da başlayacak konserin biletleri 25 ve 45 lira.
l Aylin Aslım bugün Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sahneye çıkacak. Konser 22.30’da başlıyor. Biletler 35 lira.

TİYATRO
l Moliere’nin “Tartuffe” adlı
eseri “Bezirgan” adıyla yeniden uyarlandı. Oyun Kenter Tiyatrosu’nda saat 20.30’da başlayacak. Biletler 30 ve 45 lira.

PARTİ
l Bu gece garajistanbul’da İsveçli prodüktör John Dahlback ile Beegee’yi (Birol Giray) buluşturacak performans saat 22.00’de başlıyor. Biletler 50 lira.
l Flamingo Restaurant artık her ay misafilerinin karşısına dünyaca ünlü bir DJ ile çıkacak. Flamingo’da mart ayında performans sergileyecek isim ise
Tom Costino. Paris, Ibiza, Venedik, Roma ve New York gibi şehirlerde
sahneye çıkan Costino, hem bugün hem de yarın DJ kabininde olacak. Performans saat 22.00’de başlıyor. Flamingo Restaurant’a (0212) 232 68 68 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabilir.

Haberin Devamı

FESTİVAL
l 33. İstanbul Film Festivali’nin biletleri bugün genel satışa çıkıyor. 5-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek festivalin biletleri biletix.com’un yanı sıra Atlas ve Kadıköy Rexx sinemalarında satılacak.

YARIN için program yapın

KONSER
Barış ve kardeşlik için şarkılar
l Zülfü Livaneli barış ve kardeşlik şarkılarını Bostancı Gösteri Merkezi’nde seslendirecek. Saat 19.30’da başlayacak konserin biletleri 45 ile 100 lira arasında değişiyor.
l Ünlü besteci Chopin’in en iyi caz yorumcularından biri olarak anılan Andrzej Jagodzinski ekibiyle birlikte Sakıp Sabancı Müzesi-
The Seed’de saat 19.00’da sahneye çıkacak. Biletler 25 ve 45 lira.
TİYATRO
l Yazar Emrah Serbes’in öyküsünden Sami Berat Marçalı tarafından sahneye uyarlanan
“Üst Kattaki Terörist”, ikincikat-karaköy sahnesinde izleyicilerle buluşacak. Temsil 19.00’da başlıyor. Biletler 23 ve 45 lira.

Haberin Devamı

Sergi

Oyun hamurundan sanat
Eserlerini oyun hamuru ve plastilin kullanarak yaratan Murat Kösemen’in Türkiye’deki ilk kişisel sergisi “Volume 1”, Gallery LiNART’ta açıldı. Çalışmalarında, günlük hayattan esinlenerek meydana getirdiği binalara, kafelerdeki hayatlara, klasik arabalara ve yazlık mekanlardaki insan topluluklarına yer veren Kösemen’in sergisi 26 Nisan’a kadar devam edecek.