Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

31.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rus ekolünün önemli piyanistlerinden Konstantin Lifschitz, “Bach Before & After” konserlerinin sonuncusunda Beethoven’dan “Diabelli Varyasyonları”nı seslendirecek.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

KONSER
Beethoven’dan seçmeler
l Rus ekolünün önemli piyanistlerinden Konstantin Lifschitz, “Bach Before & After” konserlerinin sonuncusunda Beethoven’dan “Diabelli Varyasyonları”nı seslendirecek. Neve Şalom Sinagogu’ndaki konser saat 20.30’da başlayacak. Biletler
48 ile 133 lira arasında değişiyor.
TİYATRO
l Jez Butterworth’un kaleme aldığı “Her Yıl Kuşlar Geri Gelir” adlı oyun Ahmet Levendoğlu yönetmenliğinde Kenter Tiyatrosu’nda 19. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında sahneleniyor. Saat 18.30’da başlayacak oyunun biletleri 28 ve 39 lira.

SALI

KONSER
Xero Abbas’tan
yeni şarkılar
l Kürt müzisyen Xero Abbas
yeni albümünden şarkılar seslendirmek için Beyoğlu’ndaki Jolly Joker İstanbul’da. Saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri 28 ve 56 lira.

Haberin Devamı

ÇARŞAMBA

TİYATRO
Marcel Proust
ve Orhan Pamuk
l İki ünlü yazar Marcel Proust ve Orhan Pamuk’un romanlarından uyarlanan “Proust-Pamuk-Bellek”, 19. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde. Saat 20.30’da başlayacak. Biletler 28 ve 39 lira.

PERŞEMBE

KONSER
İlhan Erşahin’in İstanbul’u
l Caz müzisyeni İlhan Erşahin, Alp Ersinmez, Turgut Alp Bekoğlu ve İzzet Kızıl’dan oluşan İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions İstiklal Caddesi’ndeki Akbank Sanat’a konuk oluyor. Saat 20.00’deki konserin biletleri 13 ve 23 lira.
l Alman piyanist Alexej Gorlatch Emirgan’daki Sakıp Sabancı Müzesi’nin içindeki The Seed’de bir konser verecek. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri 120 lira.

CUMA

FESTİVAL

Efsane topluluk Soundgarden geliyor

l Maçka’da bulunan Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek 100% Fest’in
ilk gününde Amerikalı efsanevi grunge topluluğu Soundgarden konser verecek. Soundgarden’dan önce sahneye çıkacak topluluk ise bir diğer önemli rock grubu Kaiser Chiefs. İki gün sürecek festival için Küçükçiftlik Park’ın kapıları saat 11.00’de açılacak. Biletler ise 98, 180, 245 ve 320 lira.
KONSER
l Halk müziğinin sevilen ismi Sabahat Akkiraz Beyoğlu’ndaki The Mekan Teras’ta bir konser verecek. Konserin başlama saati 22.00. Biletler 34 lira.
l Mehmet Erdem saat 22.00’de Beyoğlu’nda bulunan Jolly Joker İstanbul’da sahneye çıkacak.
Biletler 56 ve 134 lira.

Haberin Devamı

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

DANS
Flamenko efsanesi İstanbul’da sahnede
l Ünlü Flamenko dansçısı Manuela Barrios, İTÜ Maslak
Mustafa Kemal Amfisi’nde gösterisi “A Solas”ı sahneleyecek.
Saat 20.00’de başlayacak gösterinin biletleri 55, 65 ve 75 lira.

KONSER
l Ülkemizde de hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan, Fransızca şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Salvatore Adamo, CRR Konser Salonu’nda bir konser verecek. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri
43 ile 123 lira arasında değişiyor.
l Türk müziğinin başarılı kadın vokallerinden
Leman Sam, KadıköySahne’de hayranlarıyla buluşacak. Saat 22.30’da başlayacak konserin biletleri
39 lira.
l Yeni bir albüm yayınladıktan sonra konserlerine hız veren Yeni Türkü Beyoğlu’ndaki Jolly Joker İstanbul’da. Konser saat 22.00’de başlıyor. Biletler
39 ve 90 lira.

Haberin Devamı

YARIN için program yapın

TİYATRO
Nazım Hikmet’in yaşamına dair
l Genco Erkal’ın yeni Nazım
Hikmet oyunu “Yaşamaya Dair” Fatih’teki Ali Rıza Hanı’nda sahnelenecek. Saat 21.00’de
başlayacak oyunun biletleri 30 lira.
EĞİTİM
l Mutfak Sanatları Akademisi’nin “Pastacılık Eğitimi” kursu
başlıyor. Haftada bir gün olmak üzere sekiz hafta sürecek kursun ücreti 1450 lira. Ayrıntılı bilgi
için: www.msa.com.tr

İstanbul Shopping Fest başlıyor

Alışveriş merkezlerine ve mağazaların yoğun bulunduğu caddelere yayılan şehrin en önemli alışveriş etkinliklerinden İstanbul Shopping Fest (İSF) 6 Haziran’da Ortaköy’de düzenlenecek özel bir etkinlikle başlayacak. 29 Haziran’a kadar sürecek festivalde markalar bu etkinliğe özel olarak ürünlerini indirimli satışa sunacak. Festivalin mekanlarından biri de Kapalıçarşı. Tarihi mekanda festivale özel performanslar sergilenecek.
İSF’nin bu yılki sürprizi Osmanbey Weekend. 14-15 Haziran’da semtteki toptancılar ilk kez perakende satış yapacak. İki gün boyunca Osmanbey’de defileler, sokak şovları ve müzik performansları olacak.
Festivalin bu yıl 1.1 milyon turist çekmesi hedefleniyor.