Cumartesi Çikolatanız hazır mı?

Çikolatanız hazır mı?

22.11.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bayramlık oteller

Çikolatanız hazır mı




İndirimli baklava ve madlen
Emin Pastaneleri'nde indirim var. Ataköy, Küçükçekmece, Avcılar, Bahçelievler, Merter, Florya, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde şubeleri bulunan Emin'de cevizli baklava 10 milyon, madlen çikolata 22 milyon liraya satılıyor.

Altın varaklı çikolata
168 yıldır İstanbullulara hizmet veren Beyaz Fırın da bayrama hazır. Üstelik altın varak, yaldız ve parlak renkleri kullanarak hazırladığı, elde şekillendirilen çikolatalarla... Beyaz Fırın'ın Çiftehavuzlar şubesinde bulunan mini çikolata üretim odasında çikolataların nasıl yapıldığını da görebilirsiniz.

Özel tasarımlı kutular
Lezzeti tescilli Divan Pastaneleri'nde seçenek çok. Madlen çikolatayı, sürprizli pralinleri ya da drajeleri değişik tasarımlı kutularda sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Dekorlusu da var
Uluslararası bir ürünle bayramınızı tatlandırmak istiyorsanız adres Patchi. Avrupa'da beğenilen bir marka olan Patchi'nin çikolataları İstanbul'da Monev mağazalarında satılıyor. Patchi'de 30'dan fazla çikolata çeşidi var. Özel hazırlanmış dekorlu çikolatalar da bulunuyor.



Kayak ve snowboard tutkunlarına...
Kayak ve snowboard tutkunlarının yakından tanıdığı Dorukkaya Kayak ve Dağ Sporları Merkezi bayram tatilini değerlendirmek isteyenleri bekliyor. Kayak pistlerinin yanı sıra snowboard meraklılarının tercih ettiği Snowpark'ta da yenilikler yapan merkez özellikle tüm dünyadaki snowboard'cuların ilgisini çeken Half Pipe parkuru ile heyecan veriyor. Half pipe parkuru her rampada, 90 derece bir sıçrayış yapabilmenizi ve tekrar parkura düşmenizi sağlıyor. Ayrıca Dorukkaya'daki hafta sonu partileri de tatilinize eğlence katıyor.

Tatilde vücudunuzu yenileyin
Hillside Su'nun spasında bayram boyunca geçireceğiniz birkaç seanslık arınma tüm vücudunuzu yenileyebilir. Balili terapistlerin egzotik yağlar ve aromalarla uyguladığı masajlar sizi toksinlerden arındıracak, kan dolaşımınızı hızlandıracak. Ayrıca Antalya'da tepeleri kar kaplı Toroslar'a karşı birkaç günlük dinlence de iyi gelebilir. Tüm bunları buhar banyoları, hamam sefaları tamamlayacak. Tel: (0242) 249 07 00

Babylon'da house gecesi
Babylon bu gece Burn Electropassion Parties kapsamında house müziğin iki ismini ağırlıyor. Konuklardan biri İsveçli DJ Hakan Lidbo diğeri de Common Factor. Babylon saat 22.00'den itibaren çeşitli DJ'lerle partiye hazır. Giriş 20, öğrenciler için de 12 milyon lira.

Switch'te rock tınıları
Beyoğlu'nun ünlü kulüplerinden Switch pazar akşamı kapılarını rock müzik için açıyor. Saat 22.00-05.00 arasında Nick Cave, Leonard Cohen, Radiohead, The Cure gibi isimlerin yanı sıra metal ve gothic müziğin de ünlü isimlerinin parçalarını dinleyebileceğiz. Giriş 5 milyon lira. Bu paraya ilk yerli içki de dahil.

Soho ve Roxy'de cumartesi
Cumartesi gecesi eğlenme şansını riske atmak istemiyorsanız işte iki seçenek. Soho'da Electronic Grooves gecesi var. Kımızı dekoruyla Soho iyi bir alternatif. Diğeri ise kapısında hep kuyruk olan kulüp, Roxy.

Şebnem Ferah Hayal Kahvesi'nde
28 Kasım Cuma gecesi için tavsiyemiz Ortaköy Hayal Kahvesi'ndeki Arabian Night at Fashion and Music partisi. Saat 24.00'te de sahneye Şebnem Ferah çıkacak. Geceye giriş bir içki dahil 25 milyon lira.

Kitapları anlatan yeni bir dergi
Türkiye Kitap 15 günde bir çıkan kapsamlı bir kitap dergisi. Her sayıda yaklaşık 200 yeni kitabın tanıtımını yapmayı amaçlıyor. Kitap tanıtımları; sağlık, çocuk, dünya, internet, iş, hobi ve kaynak kitapları gibi farklı başlıklar altında toplanmış. Yazar ya da çevirmenlerle söyleşiler ve kitap dünyasıyla ilgili güncel olaylar da dergide yer alan konular arasında. 80 sayfalık derginin fiyatı 1 milyon lira.