Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

16.05.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

İndirime devam Marks&Spencer’ın 2009 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki belirli ürünlerde yüzde 30’a varan indirim devam ediyor.

En moda En yeni

Erkeklere yeni parfüm
Ermenegildo Zegna’nın yeni erkek parfümü Z Zegna, bergamut, biberiye ve kaşmir ağacı aromalarından oluşuyor.

Her açıdan aynı netlik

En moda En yeni

Nike için Marchon firması tarafından üretilen güneş gözlüklerinin camlarında bakılan her açıdan aynı netliğin yakalanmasını sağlayan Max Optics teknolojisi kullanılmış.

Renkli ve yumuşak dudaklar
Yves Saint Laurent’ın yaz makyaj serisindeki Tresor D’Afrique isimli beşli dudak paletindeki rujlar içeriklerindeki nemlendirici ile dudakları renklendirken yumuşatıyorlar. 

En moda En yeni
Takı gibi saat

Hintli moda tasarımcısı Marish Arora’nın Swatch için tasarladığı saatler,  canlı renkleri ve kayışlarındaki parlak taşlarla dikkat çekiyor. 

Çaylar renklendiKoleksiyon mağazasının en çok satan ürünlerinden olan İstanbul çay bardağı serisi baharla birlikte yenilendi. Tabaklara turkuaz ve sarı gibi renkler eklendi.

Enginar tatlısı
Cibalıkapı Balıkçısı’nın yeni keşfi olan ve Bodrum’da yetişen sakız enginardan yapılan enginar tatlısını restoranın Haliç ve Moda’daki şubelerinde tadabilirsiniz.

Arşivciler için
Doublemoon plak şirketinin yeni remiks albümü “Doublemoon Remixed 2”da Dj Spooky, Plaid ve Swayzak gibi dünyaca ünlü isimler Babazula, Burhan Öcal ve  Sultana’nın parçalarını kendilerine göre yorumladılar. 

Hem tutumlu hem şık
En moda En yeni

Sony’nin yeni dizüstü bilgisayarı VAIO TT21, ekran parlaklığını bulunduğu ortamdaki ışığa göre ayarlayan ışık sensörü ile yüzde 15’e varan güç tasarrufu elde ediyor. 

En yeni kitaplar
-Hayy Kitap’tan çıkan Gökçen Adar imzalı  yeni kitap “Ot”un konusu Anadolu’da yetişen 130 lezzetli ot.
- Novartis Kültür Yayınları’ndan çıkan “Usta Eller”deyse Anadolu’daki Türk
el sanatları, Bennu Gerede, Sıtkı Kösemen, Cengiz Karlıova, Merih Akoğul ve Tahsin Aydoğmuş’un fotoğraflarıyla anlatılıyor.  


Raflardaki yenilikler
- 8x4’ün tişörtte iz bırakmayan yeni iki deodorantı 8x4 Heavenly ve 8x4 Steel Power ter kokusuna kalıcı çözüm getirmeyi vaat ediyor.
-Bizim Mutfak yöresel lezzetlerden hoşlanan ve yeşil sebzeden vazgeçmek istemeyenler için keşkek, mantı, tutmaç ve brokoli çorbalarını çıkardı.
-?Henkel’in satışa sunduğu Theramed 2’si
1 Arada, diş macunu ve antibakteriyel ağız bakım suyunu tek şişede buluşturuyor.