Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

18.07.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Yaz sezonunun kıyafetlerinde indirimler başladı. Bazı markalardaki ucuzluk yüzde 50’leri buluyor. Bu arada, lüks oteller de indirime gitti, çeşitli kampanyalar düzenliyorlar.

En moda En yeni

Yazlıklar yarı yarıya
Marks&Spencer’ın belli ürünlerde yüzde 50’ye varan yaz indirimi başladı. 


İndirim başladı

-Intersport mağazalarında, Adidas, Nike ve Converse’in ayakkabı ile tekstil ürünlerinde yüzde 25, Puma ayakkabı ve tekstil ürünlerine ise yüzde 30’luk indirim başladı.

-Wrangler’ın baskılı tişörtler, işlemeli gömlekler ve eskitilmiş görünümlü jeanlerinin yer aldığı Wild One serisindeki ürünler yüzde 30 indirime girdi. 

-Levi’s’ın ilkbahar-yaz koleksiyonundaki ürünleri yüzde 50 indirimle satılmaya başladı. 
- Vakko’nun yüzde 50’lik büyük yaz indirimi başladı.

-Dockers’ın yüzde 60’lık yaz indirimi 15 Ağustos tarihine kadar sürecek. 

-Collezione’nin yüzde 60’lık yaz indirimi 31 Temmuz’a kadar devam ediyor. 

-Akay Gelinlik yüzde 30 indirime girdi. 2009 koleksiyonunu da kapsayan indirimden 15 Ağustos’a kadar faydalanabilirsiniz.


Lüks tatiller de daha ucuz

En moda En yeni
-Mardan Palace, hafta sonlarını değerlendirmek isteyenler için özel bir “Hafta Sonu Paketi” hazırladı. 21 Aralık’a kadar geçerli paket kapsamında otelde konaklayan çiftler 200 avro daha az ödeyecekler.

-Antalya’daki Club Magic Life’ın rulet kampanyası 31 Temmuz’a kadar devam ediyor. Kampanyaya katılanların  avantajı yaklaşık 150 TL. 

-The Marmara Bodrum’un ağustosun sonuna kadar geçerli “Lüküs Hayat”
paketini kullananların avantajı 50 avro.

-Bodrum’daki Kempinski Hotel Barbaros Bay’de yaz boyunca altı gece ve üzerindeki konaklamalarda bir gece bedava. Kazancınız yaklaşık 100 avro.

-Bodrum Türkbükü’ndeki Maki Otel American Express kredi kartı sahiplerine yüzde 20 oranında indirim uyguluyor. Kazancınız yaklaşık 50 avro.