Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

31.10.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

YKM’de satılan markalardan Loox’un sonbahar-kış koleksiyonunda hırka ve kadife pantolonlara yer veriliyor.

En moda En yeni

Hırka ve kadife pantolon kombinasyonu
YKM’de satılan markalardan Loox’un sonbahar-kış koleksiyonunda hırka ve kadife pantolonlara yer veriliyor. Bluzlarda tercih edilen renk ise sezonun öne çıkan rengi mor. Pantolon 59.90, hırka 49.90 , mor bluz 29.90 TL.

Daha genç ve parlak
Lancome Absolute Precious Cells bakım serisi ile kök hücrelerin yenilenmesini hızlandırıp cildinizi yedi günde daha genç ve parlak bir görünüme kavuşturmayı vaat ediyor. Fiyatı 415 TL.

Sınırlı sayıda
Jo Malone’un Pomegranate Noir banyo yağı, vücut kremi ve vücut pudrasından oluşan seti firmanın Nişantaşı mağazasında satışa sunuldu. Fiyatı 450 TL.

Bilekler zincirlendiGucci’nin yeni saati Gucci Marina Chain’in yapımında 18 ayar sarı altın kullanıldı. Kayışı zincir şeklindeki saatin kadranında da pırlantalar var. Fiyatı 1,750 TL.

Aşkın kokusu
The Body Shop’un yeni parfümü Love ETC... yasemin, vanilya, sandal ağacı ve misk aromalı. 50 ml’lik bir şişenin fiyatı 64,90 TL.


Ofiste şık olmak isteyenler için
Ender Mağazaları’nın çalışan erkek ve kadınlar için hazırladığı koleksiyondaki takım elbiselerin fiyatları 169-300 TL arasında değişiyor. Elbiselerse 79,99 TL.

Sıcak sıcak...
Mado sahlep çeşitlerini çoğalttı. Dondurmalı, espressolu sade ve light sahlepleri bulunan Mado bu sene mönüsüne fıstıklı, cevizli, üzümlü, sıcak çikolatalı ve karamelli sahlepleri de ekledi. Bir fincanın fiyatı 6,5 TL.

Şampuanlar hediye
Hayashi’den 30 Kasım’a kadar iki saç bakım ürünü alan herkes markanın Purify Shampoo, Daily Shampoo, System 911 Shampoo ve System Hinoki Shampoo isimli ürünlerinden birine ücretsiz sahip oluyor.

Yeni şubeler- Silk&Cashmere son mağazasını İstinye Park’ta açtı. İstinye mağazasından 200 TL’nin üzerinde alışveriş yapanlara ipek eşarp hediye ediliyor.
-Güzellik ve bakım ürünleri mağazası Watsons’ın yeni şubesi Nişantaşı’ndaki City’s alışveriş merkezinde açıldı.
-BNG İstanbul Tünel, İzmir Alsancak ve Alaçatı mağazalarından sonra yeni şubesiyle Teşvikiye’de.

Erkekler için...

Özel saç boyası
- Schwarzkopf’un ürettiği erkeklere özel saç boyası Men Perfect beyazlarından kurtulmak isteyenler için ideal. Ginsseng ve keratin içeren boya saçları renklendirirken güçlendirmeyi de vaat ediyor. Bir kutu 16,5 TL.

-Hatemoğlu’nun sonbahar-kış koleksiyonunda koyu renklerin ağırlıkta olduğu takım elbiseler ve beyaz yakalı, devrik manşetli gömlekler var. Takım elbiselerin fiyatları
200-300 TL, gömlekler ise 29-59 TL arasında.

- Sisley Young’un çocuklar için hazırladığı sonbahar-kış koleksiyonunda yeşil tonlarında montlar, çizgili sweatshirtler ve jean’ler var. Pantolon 75, sweatshirt 35.9, mont 149 TL.

Dorsay’la baş başa
Rıza Kıraç’ın duayen sinema eleştirmeni Atilla Dorsay ile söyleşilerinden oluşan “Sinemayı Yazan Adam” isimli kitap
Say Yayınları’ndan çıktı. Dorsay’ın Türk sineması hakkındaki fikirlerinin bulunduğu kitabın fiyatı 15 TL.