Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

28.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Şimdiden hediye alternatiflerine göz atmakta fayda var

En moda en yeni

Sevgililer Günü’ne özel hediyeler

Haberin Devamı

Kalpler her yerde
Miu Miu’nun Sevgililer Günü için özel hazırladığı kolekesiyon taşlarla süslü deri küpe, bilezik, saç bantları, çanta ve iPod kılıfı gibi aksesuarlardan oluşuyor. Kalp anahtarlık 390 TL.

Sevgililere balon
Sevgililer Günü’nü sevgilisiye baş başa kutlamayı düşününenler ya da arkadaşlarıyla parti yapmak isteyenler Balonevi Party Store’da malzemeleriniz hazır.

Kadınların vazgeçilmezi
Kadınların ortak tutkusu ayakkabılar incetopuk.com adresinde kişiselleştirilebiliyor. Siteden seçeğiniz ayakkabı modeline istediğiniz desen ve motifleri çizdirebilirsiniz. El yapımı kalpli ayakkabı 259 TL.

Kalbinin anahtarı
Tıffany&Co’nun anahtarları Sevgililer Günü’ne özel kalplendi. Renkli taşlarla sülenmiş kalp ve anahtardan oluşan kolyenin fiyatı
23 bin 150 TL.

Haberin Devamı

Aşkını göster
Koton’un düzenlediği kampanya ile aşkınızı herkesle paylaşabilir hem de hediye çeki kazanabilirsiniz. 12 Şubat’a kadar markanın Facebook sayfasına yüklenen aşk fotoğraflarından en çok “beğenilenler” alanlar mağazalarda sergilenecek, birinci çift 3 bin TL’lik hediye çeki kazancak.

Kırmızı kalpler
Assortie’de Sevgililer Günü klasiği kırmızı kalplerin kullanıldığı takılardan çeşit çeşit bulmak mümkün. Kalpli kolye 22.90 TL.

En moda en yeni

Son günler, kaçırmayın
Yüzde 70’e varan indirimle satılan Batik sonbahar / kış koleksiyonu farklı model ve renklerde şapkaların tamamladığı kombinlerle
dikkat çekiyor.

Kaprol’de indirim
Arzu Kaprol’ün farklı formları bir araya getirdiği Archeology of Future isimli sonbahar / kış koleksiyonu yüzde 50 indirimle satışta.

Sandalyede büyük kampanya
Koleksiyon Mobilya’nın online mağazasında Green marka sandalyeler bu hafta boyunca kargo bedeli ödemeden ve 10 taksitle satın alınabiliyor.

En moda en yeni

Desenli tırnaklar
Kolayca yapıştırılıp törpülenebilen Nail Rock tırnak süsleri farklı manikür arayanlar için ideal. Leopar, dantel gibi desenleri bulunan ürün Gratis mağazalarında 14.95 TL.

Bir bilene sorun
Aykut Hamzagil Home, 40’ıncı yılına özel hazırladığı kış koleksiyonuyla Şişli’deki mağazasında yaşadığınız alanlar için en uygun ürünü seçme konusunda danışmanlık hizmeti veriyor.

Haberin Devamı

Bu çantalardan kitap çıkıyor
Matraş ve Can Yayınları’nın işbirliğiyle 1 Şubat’a kadar Matraş’tan alacağınız kadın çantalarından Camus’nün “Yabancı”sı ile Tamaro’nun “Bir Sevgi Öyküsü” çıkıyor. Kahverengi çanta 400 TL.

En moda en yeni

Yaşlanma karşıtı bakım
Nivea’nın soya özü içeren yeni yaşlanma karşıtı serisi Vital Multi Active, yaşlanmaya bağlı kırşıklık ve yaşlılık lekeleri gibi cilt problemlerini gidermeyi amaçlıyor. Gece, gündüz ve göz kreminden oluşan serideki ürünlerin fiyatı 53.70 TL.

* Çocukların Yalvaç abisi Yalvaç
Ural’ın yeni kitabı “Sayıların Dili” ilkolkul ön sınıf ve okul öncesi çocuklara hitap ediyor. Marsık Kitap’tan çıkan kitap 6 TL.
* Teoman’ın son konserim dediği Çeşme’deki de dahil olmak üzere en iyi dört konserinden oluşan “Konserler” albümü Avrupa Müzik’ten çıktı. Fiyatı 39 TL.