Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

27.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Columbia, kadınlar için yaza özel yeni tişört serisi tasarladı.

En moda en yeni

Rahatlatan tişörtler
Columbia, kadınlar için yaza özel yeni tişört serisi tasarladı. Tişörtler güneşe karşı koruma ve teri buharlaştırma özellikleriyle öne çıkıyor. Fiyatı 139 TL.

Haberin Devamı

Gece gündüz

Fabrika erkeklere özel bermuda-triko ikilisini vitrinlerine taşıdı. Hem gündüz hem gece giyilebilen şort ve üstlerin farklı renk seçenekleri bulunuyor. Şortun fiyatı 119 TL, trikonun fiyatı 62 TL.

Yaz saatleri
* Puma Time yaza özel deri-silikon kayış tercihleri bulunan sportif, renkli saat modelleri hazırladı.
Saatin fiyatı 199 TL.
* Formula 1 sponsorları arasında yer alan CASIO yeni saat serisini “hız ve zeka” konseptini kullanarak üretti. Çelik kasa, 100 metreye kadar su geçirmezlik ve kronometre özellikleri bulunan saatin fiyatı 349 TL.

Geometrik desenler
Que, yeni kadın koleksiyonunda bilekliklerde zımbalar, ayakkabılarda geometrik detaylar, takı ve çantalarda neon renkler kullandı. Erkek koleksiyonunda ise püskül ve deri detaylar ön planda. Siyah ayakkabının fiyatı 349 TL.

Haberin Devamı

Teknoloji sevenlere...

Türkiye’de ağustos ayında satışa sunulacak olan Nokia Lumia 1020 telefonuna özel yazılım geliştirme paketi üretildi. Bu paketle fotoğraflarınızı kişiselleştirebilir, Flipboard, Foursquare gibi uygulamaları gelişmiş seçeneklerle kullanabilirsiniz.

Kırmızı aşkın DVD’si

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Ezgi Asaroğlu ve Tayanç Ayaydın’ın paylaştığı; müziklerini Mehmet Erdem ve Alper Atakan’ın düzenlediği “Aşk Kırmızı” filminin DVD’si ve orijinal film müzikleri CD’si satışta. DVD’nin fiyatı 17.99 TL, CD’nin
fiyatı 14 TL.

Rengarenk elbiseler
Levi’s’ın yaza özel koleksiyonunda çiçekli ve gömlek tipi denim elbiseler bulunuyor. Elbisenin fiyatı
94.90 TL.

Yöre yöre kuruyemiş
Tekstil markası Bilsar, “Zaaf” adını verdiği 100’er gramlık kuruyemişler üretti. Farklı çeşitleri bulunan kuruyemiş paketlerinin üzerinde hangi yöreye ait olduğu yazıyor. Datça kavrulmuş
bademin fiyatı 9 TL.

RAFLARDAN

l Sakız markası Brooklyn ürünlerine naneli, çilekli ve karpuzlu yeni çeşitler ekledi. Fiyatı 10 kuruş.
l Mor havuçtan yapılan şalgam suyu vücudu toksinlerden arındırmaya, metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı oluyor. Şalgam suyu aynı zamanda A vitamini deposu. Doğanay şalgam 1 lt fiyatı 2.35 TL.
l Süt ürünleri üreticisi Teksüt, krem peyniri artık cam ambalajda satışa
sunuyor. Ürünün büyük ve küçük
olmak üzere iki boyu bulunuyor.
Büyük boy 4.95 TL, küçük boy 2.95 TL.
l Tırnak bakım markası
Sally Hansen, ojelerin
30 saniyede kurumasını ve
uzun süre korunmasını sağlayan tırnak cilası üretti. Tırnak cilasının fiyatı
29.50 TL.