Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

06.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kozmetikten çantaya, spor ayakkabıdan rengarenk pantolonlara, hafta sonunu değerlendirebileceğiniz bir mekandan lezzetli ürünlere haftanın öne çıkanları...

En moda en yeni

Spor severlere iki seçenek
l Adidas’ın yeni koleksiyonunda kanat desenleriyle hazırlanan alt-üst parçalar var. Eşofman üstünün fiyatı 207 TL.
l Nike’ın Lunarglide 6 ve Air Zoom Pegasus 31 koşu ayakkabıları orta tabanı ve yastıklama sistemleri sayesinde rahat bir koşu sağlıyor.
Air Zoom Pegasus 31’in fiyatı 290 TL.

Haberin Devamı

Türkan Sultan'ı
yanınızda taşıyın
DOA Design Sultan hayranları için her yerde kullanabilecekleri, Türkan Şoray illüstrasyonlu bez çanta tasarladı. Yıkanabilen çantanın fiyatı 30 TL.

Dolgu topuklar...
Converse’in yeni sparkling wash koleksiyonunda klasik modellerin yanı sıra platform ve dolgu topuklu ayakkabılar var. Ayakkabıların fiyatı 180 TL.

Renkli tasarımlar
Karaca kırmızı, mavi, turuncu, yeşil gibi canlı renkler kullanarak dar, normal paça, pilili, düşük bel seçenekleri olan chino pantolon koleksiyonu hazırladı. Pantolonların fiyatı 85 TL.

Kozmetikte yeniler...

l Kurumuş, nemini kaybetmiş ciltleri onaran bakım losyonu Neutrogena’dan. Fiyatı
26.50 TL.
l Shiseido Ultimune krem cildin pürüzsüz ve doğal görünmesine yardımcı oluyor. Fiyatı 325 TL.
l L’Oreal Paris’nin kirpiklere ekstra dolgunluk veren Excess Noir maskarasının fiyatı 41 TL.

Haberin Devamı


Yeme içme

SUŞİNİN TADINI TERASTA ÇIKARIN
Kandilli’deki İokiAsia suşicileri artık İokiTeras’ta ağırlıyor. Geleneksel Japon mutfağını Türk ve Peru lezzetleriyle harmanlayan mekanın menüsünde kinoalı suşi, karides tempura, İstanbul ebi roll gibi seçenekler var. Tatlı severler yeşil çaylı dondurmayı deneyebilir.

Pürüzsüz bir görünüm için
Rowenta Aquaperfect epilasyon aleti vücuttaki kısa tüylerin kırılmadan alınmasına yardımcı oluyor. Plaj çantası hediyeli alet 320 TL.

İçeceğinizi kendiniz yapın
Siemens kendi içeceğini kendisi hazırlamak isteyenler için iki farklı çalıştırma özelliğine sahip katı meyve ve sebze sıkacağı tasarladı. Parçaları çıkarılıp yıkanabilen aletin fiyatı 319.80 TL.

Raflardan

* Ülker Golf vişne soslu vanilya, ahududu soslu cheesecake ile çikolata ve karamel soslu vanilyalı dondurmayı Royal mini kup paketinde birleştirdi. Dörtlü paket 7.50 TL.
* Seyidoğlu süzme çiçek balına fındık, fıstık gibi çerezler ekleyerek hazırlanan ballı çerez karışımını çıkardı. Fiyatı 12 TL.
* Papatya ve limon karışımlarıyla hazırlanan rahatlatıcı etkiye sahip bitki çayı Ahmad Tea’den. Fiyatı 9 TL.