Cumartesi En modaEn yeni

En modaEn yeni

28.11.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

en güzel kıyafetler, en yeni ürünler ve daha fazlası...

En modaEn yeni

Sezon indirimi
Diesel’in 2009 kış koleksiyonu yüzde 50 indirime girdi. Sezon sonuna kadar sürecek kampanya boyunca kışlık montlara, kot pantolonlara ve gömleklere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dünya mutfakları
İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki Happy Moon’s Cafe & Restoran’ın mönüsünde İtalyan, Meksika ve Teksas mutfağından yemekler var.

Kışlık vintage botlar
Converse’in deri dış yüzeyli, kalın tabanlı vintage botlarının fiyatı 219-249 TL arasında değişiyor.

Yüze tam oturuyor
Tag Heuer’in sonbahar-kış güneş gözlüğü koleksiyonunda bulunan ve esnek saplarıyla yüze tam oturan titanyum modeller ekstrem sporlarla uğraşanlar için düşünülmüş. Fiyatları 265-600 avro arasında değişiyor.

Daha kalın, daha renkli
Sally Hansen Lip Inflation ColorFull isimli rujları ile dudakları renklendirirken ekstra hacim kazandırmayı da vaat ediyor. Yetkili eczanelerde satılan ürünün fiyatı 32 TL.

Saç bakımı
* Elidor yeni serisi Elidor Co-Creations’ı Sharon Stone, Jennifer Lopez ve Britney Spears gibi ünlü yıldızların saç tasarımcılarıyla birlikte hazırladı. 350 ml’lik 3,90 TL. 700 ml’lik 7,50 TL.
* John Frieda saç renklerine özel ışıltı artırıcı ürünlerinden Brilliant Brunette Shine Shock ile kahve tonlarındaki saçlara gün boyu parlaklık sağlamayı vaat ediyor. Fiyatı 24 TL.

Haberin Devamı

Yarasa kol
LC Waikiki’nin kış koleksiyonundaki kemerli ve yarasa kollu paltolar canlı renkleriyle de dikkat çekiyor. Kırmızı paltonun fiyatı 64,90 TL.

Minikler için
Levi’s’ın Türkiye’de ilk kez satışa sunulacak My First isimli koleksiyonu 3-24 ay arasındaki bebekler için tasarlandı. Özel metal ambalajıyla da dikkat çeken koleksiyondaki tişörtlerin fiyatı 49 TL.

Satenle dantelin uyumu
Zeki Triko’nun yeni iç giyim koleksiyonunda ağırlıklı olarak dantel ve saten kullanılmış.