Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

23.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Forever New’ın aksesuarlarında çanta ve cüzdanlar haricinde altın, gümüş renkli, canlı renk ve desenlere sahip küpelerle kolyeler bulunuyor.

En yeni, en moda

Renkli kadranlar...

Haberin Devamı

Uluslararası markaların saat koleksiyonlarının Türkiye temsilciliğini yapan Ersa Saat’in portföyünde lacivert, yeşil gibi renkli kadranların yanı sıra metal ve deri kayışlarıyla dikkat çeken Ferra Milano modelleri de var. Lacivert saatin fiyatı 1.149 TL.

Anadolu zeytinyağları

Nar Gourmet Anadolu koleksiyonu proje zeytinyağları arasında Antalya Tavşanyüreği, Antalya Beylik, Hatay Savrani, Mardin Halhalı gibi zeytinyağları var. Antalya Beylik zeytinyağının 500 ml fiyatı 65 TL.

Canlı renklerde

Forever New’ın aksesuarlarında çanta ve cüzdanlar haricinde altın, gümüş renkli, canlı renk ve desenlere sahip küpelerle kolyeler bulunuyor. Yeşil küpe 149.90 TL.

Espresso’nuzu yanınızda taşıyın

Shopi go’da satılan taşınabilir espresso makinesi Handpresso pille veya elektriğe ihtiyaç duymadan dahili pompası yardımıyla çalışıyor. Fiyatı 375 TL.

Haberin Devamı

Yumuşak bir cilt için

Vaseline Original nemlendirici jel cildi nemlendiriyor ve yumuşamasını sağlıyor. 100 ml fiyatı 5.90 TL.

Desenler bacaklarda

Penti’de düz renk külotlu çorapların yanında birçok farklı desende külotlu çorap, jartiyer çorap, pantolonlara özel diz altı ve soket çoraplar bulabilirsiniz. Fiyatı 11.90 TL.

Dekoratif ev eşyaları

Marks & Spencer’ın tekstil ve ev bölümündeki seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim var. Ev koleksiyonunda yer alan yastıklar, dekoratif ürünler ve süs eşyalarından işlemeli yastık 89.99 TL.

Rengarenk kabanlar

Yüzde 70’e varan indirim fırsatı sunan Gusto’da lacivert, bordo, haki gibi birçok renk seçeneği olan kaban ve paltolar var. Kürklü yakalı bordo kaban 699.90 TL.

Makyaj fırsatları

Flormar’da fondötenden ruja, tırnak ve cilt bakım ürünlerine birçok üründe yüzde 70’e varan indirim uygulanıyor. Twist up rujların fiyatları 12.90 ile 21.90 TL arasında değişiyor.

Adrese teslim özel menüler

Saf Box düşük kalorili, sporcu, anti-aging ve ketojenik dört menüden isteneni İstanbul’da adrese teslim ederek sağlıklı beslenmek isteyenlere kolaylık vâdediyor. Anti-aging menünün günlük bedeli servis hariç 58 TL.

Seyahate giderken

Haberin Devamı

CAT’in yeni Roll Cage modeli seyahat çantaları dört tekerlekli, çekçekli tasarımıyla kullanım kolaylığı sunarken geniş hacmi birçok eşyayı sığdırmanıza imkan sağlıyor. Fiyatları 439 TL’den başlıyor.