Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

16.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trendyol, retro ve romantik koleksiyonuyla sonbaharı karşılıyor. Feminen görünümün vurgulandığı saten-ipeksi dokular, bağlama detayları öne çıkıyor. Kazak fiyatı 49.99 lira.

En yeni en moda

Romantik sonbahar

Haberin Devamı

Trendyol, retro ve romantik koleksiyonuyla sonbaharı karşılıyor. Feminen görünümün vurgulandığı saten-ipeksi dokular, bağlama detayları öne çıkıyor. Kazak fiyatı 49.99 lira.

Saat stili

Klasik saat modellerini seven erkekler için iki yeni model çıkaran Bernhard H. Mayer saatler teknolojik özellikleri haricinde şık detaylarıyla da dikkat çekiyor. KDV hariç fiyatı 2649 lira.

Cumartesi brunch’ları ekimde başlıyor

Tarihi Yarımada’daki konumuyla öne çıkan Four Seasons Hotel Sultanahmet 7 Ekim itibarıyla her cumartesi günü ev yapımı börekten barbekü seçeneklerine birçok lezzetin olduğu özel bir brunch sunmaya başlıyor. Kişi başı fiyatı 145 lira.

Yaz sonrası bakım zamanı

Eau Thermale Avene Creme Nutritive Compensatrice, çok kuru ve hassas ciltlerin yaz sonrası canlılığını ve nemini kazanmasına yardımcı oluyor. 80 ml fiyatı 59 lira.

Haberin Devamı

Cesur fuşya

İtalyan makyaj markası KIKO Milano, fuşya tonlarındaki rujlarla dudaklarda ezber bozuyor. Fiyatı 39.95 lira

Sonbahar kampanyası

Spor markalarını çatısı altında buluşturan Sportive, sonbaharı sunduğu indirim kampanyasıyla karşılıyor. Sportive kartla yapılan 400 lira ve üzeri alışverişlerde 75 lira indirim kazanılıyor. Tişört 69.90 lira.

TEGV’e eğitim katkısı

Toyyz Shop, mağazaları ve internet adresinden 30 Eylül’e kadar alınan her Disney ürünü için TEGV aracılığıyla okutulan çocukların eğitim masrafına katkıda bulunuyor. Elsa sırt çantası 81.19 lira.

Ayakkabılar rengarenk

Flo’nun 2017 sonbahar/kış çocuk koleksiyonunda kız çocuklar için pembe, mor gibi renkli spor ayakkabılar bulabilirsiniz. Kız çocuk ayakkabı 59.99 lira.

Pipetli bardaklar

Bebe D’or Zoo serisinde yer alan askılı ve pipetli bardaklar hijyenik ve kapaklı yapısıyla okulda çocuklara kolaylık sağlayacak. 22.50 lira.

Okul alışverişi zamanı

Ayakkabı Dünyası’nda çocuklar için babetlerden spor ayakkabılara ve Oxford modellere kadar farklı tarzlarda birçok ayakkabı bulabilirsiniz. Ayakkabılar haricinde sevilen çizgi karakterlerin süslediği sırt çantaları da var. Ayakkabı 89.99 lira.