Cumartesi İkinci yarı başlıyor

İkinci yarı başlıyor

15.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Televizyon sezonu yarılandı; yeterince izlenmediği için yayından kaldırılan dizilerin yerine yenileri başlıyor. Takdir yine izleyicinin...

İkinci yarı başlıyor

Kardeş Payı

Haberin Devamı

“İşler Güçler”le farklı bir komedi anlayışıyla da iş yapılabileceğini kanıtlayan Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz üçlüsünden ilk ikisi yanlarına Seda Bakan’ı da alarak yola devam ediyor. Metin, Ali, Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş üç kardeştir. Metin ve Ali “Dünyaya barış ve mutluluk getirecek” bir icada imza atarlar. Kural ve Cemcir’in filmi “Düğün Dernek”in gişe rekorları kırdığı düşünülürse dizinin ilgi göreceği kuvvetle muhtemel.

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Ayşe Kökçü, Ali İhsan Varol, İpek Yaylacıoğlu Yönetmen: Selçuk Aydemir Senaryo: Selçuk Aydemir (Perşembe, 22.45, Star TV)

Ne Diyosuun

Genelde komedi işlerinde görmeye alışık olduğumuz İlker Aksum ve spor spikeri olarak tanıdığımız Dilara Gönder başrollerde. Ali Kemal-Cansu sevgili olmayı beceremedikleri için ayrılmış, sonraki ilişkilerinde aradıklarını bulamamış, bu yüzden hâlâ birbirlerine dair umutlarını taze tutan bir çift. Dört yıl sonra karşılaştıklarında birlikte geçirdikleri zamanın peşini bırakmıyorlar. Tersten anlatılan bir aşk hikayesi olarak tanıtılan dizi bir ayrılık komedisi.

Haberin Devamı

Oyuncular: İlker Aksum, Dilara Gönder,
Ayçin İnci, Bülent Seyran, Mehmet Ali Kaptanlar
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Murat Boyacıoğlu
(Pazartesi, 23.15, Kanal D)

Her Sevda Bir Veda

Dizinin biraz karmaşık görünen hikayesi şöyle: Turgut babasının intikamını almaya yemin etmiştir. Hayatını bu uğurda harcayan Turgut asıl düşmanının Burhan Kocadağ olduğunu anlar. Filiz ise gerçek kimliğini öğrendikten sonra onu yalancılıkla suçlayan Yusuf’a sinir olur. İtalya’daki hayatı biten Selma Türkiye’ye gelmeye karar verir.

Oyuncular: Nik Xhelilaj, Elif Atakan, Devrim Evin, Cemal Hünal, Civan Canova, Jale Arıkan
Yönetmen: Güneş Kaçargil Senaryo: Gökhan Horzum
(Pazartesi, 20.00, Show TV)

Kurt Seyit ve Şura

“Nermin Bezmen’in ‘Kurt Seyt ve Shura’ kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya’sından 1920’lerin İstanbul’una uzanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor” diye anlatmaya başlasak da eminim herkesin kafasında sadece yakışıklı Kıvanç Tatlıtuğ canlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ muhafız alayının cesur subayı Kurt Seyit karakterinin üniforması içinde elbette yine çok yakışıklı. Tatlıtuğ’a “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde televizyon seyricisinin dikkatini çeken Farah Zeynep Abdullah eşlik ediyor. Hilal Saral ve Ece Yörenç birlikteliğini de hesaba katarsak ikinci dalganın en iddialı işi olduğunu söylebiliriz.

Haberin Devamı

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Seda Güven, Sarp Can Köroğlu
Yönetmen: Hilal Saral Senaryo: Ece Yörenç
(4 Mart, 20.00, Star TV)

Boynu Bükükler

Bir grup öksüz yetim liselinin yoksulluğun üstesinden kendi yöntemleriyle gelmesini anlatan “Boynu Bükükler”in hikayesini gözünüz bir yerden fena halde ısırabilir, şaşırmayın. Anne babasız olmaları dolayısıyla, kendi aralarında aile olan bu çocuklar küçük yaşta birçok olumsuzluğa göğüs germişlerdir. Bu liseli gençlerin karşında da elbette zengin ve şımarık bir grup genç var. Mücadele etmek zorunda oldukları katı okul müdürünü de unutmayalım.

Haberin Devamı

Oyuncular: Sedef Avcı, Murat Akkoyunlu, Barış Başar, Ali Tutal, Gün Koper, Güven Murat Akpınar, Bensu Soral
Yönetmen: Ömer Uğur
Senaryo: Cüneyt İnay (Yakında, Kanal D)

Kara Para Aşk

Dizinin ayrıntıları henüz ortaya çıkmış değil fakat Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in hayran kitlesini düşünürsek merakla beklendiğini söyleyebiliriz. Diziyle ilgili ortaya çıkan görüntülerde Tuba Büyüküstün “yeni imajıyla” babasının mezarı başında görülüyor. İmajla ilgili yeni olan ne, orasını anlamak biraz güç. Çünkü fotoğraflarda Büyüküstün her zamanki gibi koyu renkli, uzun ve gür saçlarıyla arzı endam ediyor.

Oyuncular: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre, Erkan Can Yönetmen: Ahmet Katıksız Senaryo: Sema Ergenekon, Eylem Canpolat (Yakında Atv)

Paşa Gönlüm

Türkan 20’li yaşlarının başında, halası Muazzez’in yanında Bursa’da büyümüş genç bir kızdır. Öğrendiği bir gerçek karşısında eniştesi ve halası ile aynı çatı altında daha fazla kalamayacağını anlar ve ani bir kararla İstanbul’a doğru yola çıkar. Burada Paşa Dede karakteriyle tanışır ve olaylar gelişir.

Haberin Devamı

Oyuncular: Tarık Pabuçcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Derya Alabora, Sema Keçik, İsmail Filiz, Can Nergis, Nilüfer Açıkalın
Yönetmen: Hamdi Alkan Senaryo:
Ekin Atalar
(Yakında, Kanal D)