Cumartesi Kitaplık

Kitaplık

28.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Kitaplık

AŞK APTALLIĞI

Haberin Devamı

Wilhelm Genazino / Çev: Özden Özberber / Jaguar Kitap / 20 lira

Genazino’nun başkarakteri yıllar önce başarısız bir evlilik yapmıştır ve şimdi de iki kadın arasında kalır. İşler iyice arap saçına dönmeden karar vermek zorundadır. Genazino’nun isimsiz kahramanı, kitap boyunca yaşam, toplum, aşk, geçmiş gibi konular hakkında sürekli gözlemler yapar ve tuhaf işlere karışır...

Kitaplık

AĞAÇ ATLASI

Fatih Dikmen / Taze Kitap / Fiyatı: 46 lira

“Ağaç Atlası” dünyayı gezmek, yeryüzünü en uzak noktalarına kadar keşfetmek ve her habitatın kendine özgü ağacıyla tanışmak isteyen tüm macerasever ve meraklı çocuklar için kaleme alındı. Kitabın sonunda çocukları sürprizler bekliyor: Dev harita ve ağaç çıkartmaları.

Kitaplık

RENKRASİ

Haberin Devamı

Jesper Fforde / Çev: Ergin Kaptan / April Yayıncılık / 32 lira

İngiliz yazar Jasper Fforde günümüzden yüzyıllar sonrasını kendi renklerinin gölgesinde yazdı. “Renkrasi” ilkelleştirmeye, özgürleşme savaşına, hayatı en baştan bir kez daha kurmaya dair bir distopya.

Kitaplık

DÜŞÜŞ ÖYKÜLERİ

Onur Cansız / Dedalus Kitap / 13 lira

Cansız, öykülerinde hayal kırıklıklarının, yitip giden hayatların, değişmeyen yazgıların peşinden gidiyor. Adana’nın insanlarını anlatan yazar Büyük Saat, Kazancılar Çarşısı ve Ulu Camii gibi şehrin en eski mekânlarını mesken tutuyor.

Kitaplık