Cumartesi Şimdi kamp zamanı!

Şimdi kamp zamanı!

10.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karnelerini alan öğrencileri uzun yaz tatili heyecanı sardı. İstanbul’da ya da Çeşme veya Antalya’daki yaz kampları sayesinde çocuklarınız yeni arkadaşlıklar kurarken eğlenerek öğrenme fırsatı yakalayacak

Şimdi kamp zamanı

Doğa ile iç içe

Haberin Devamı

Demirören Holding’in sahibi olduğu Kemer Country Club 12 yaş altı çocuklar için 20 Haziran’da başlayıp
2 Eylül’e kadar devam edecek Summer Day Camp Programı’nı sunuyor. Beş dönem süren programda çocuklar, anadili İngilizce olan grup koçları eşliğinde İngilizceyi öğreniyor, yüzme, binicilik, golf, tenis, basketbol, doğa sporları, ip parkurları, okçuluk, sportif tırmanış, eskrim, kampçılık, güzel sanatlar, aşçılık, ekoloji bahçesi, bilim atölyesi, ritim atölyesi, dans atölyesi, fotoğrafçılık gibi yaş ve seviyelerine uygun içerik ve programlara katılıyorlar.

Çocuk ülkesinde yaz

12 Haziran-8 Eylül tarihleri arasında sanattan bilime, spordan aşçılığa, danstan girişimciliğe kadar birçok alanda atölye ve etkinlikler çocuk ülkesi KidZania Yaz Kampı’nda çocukları bekliyor. Birer haftalık periyotlar halinde düzenlenecek kamp 5-14 yaş çocukları misafir ediyor.

Haberin Devamı

Futbol tutkunlarına

Yirmi beş ülkede okulu bulunan Arsenal Soccer Schools, futbol oynamayı seven kız ve erkek çocuklarını 20 Haziran’dan itibaren dört ay süreyle yaz okulunda buluşturuyor. Çocuklar hem futbol öğreniyor hem de AmericanLIFE Dil Okulları işbirliğiyle ingilizce eğitimi alıyor.

Küçük sinemacılar için

“Geleceğin Yıldızları” yaz okulunda 13-16 yaş grubu için Uludağ Film Kampı 28 Temmuz’da başlayıp 10 Ağustos’ta sona eriyor. Dijital kamera ve bilgisayarlar eşliğinde çocuklara takım çalışması yaptırılıyor. Yaz okulu Alaçatı Sörf Kampı ve Uludağ Doğa Macera Kampı seçenekleriyle de hizmet veriyor.

Çizgi film atölyesi

Kaş’ta bulunan The Cartoon Mill çizgi film okulunda 13 yaş ve üzeri için haftalık eğitimler veriliyor. Çizgi filmi yapım teknikleri, stop motion, kukla ve oyuncak yapımı eğitimleri alan ve çizgi film gösterimlerine katılan çocuklar Likya Yolu gezisi ve tekne turuyla da eğleniyor. Konaklama ve yemek masrafı haricinde eğitimlerden ücret alınmıyor.

Şimdi kamp zamanı

Survivor parkuru

My Gym Yaz Okulu 12 Haziran-8 Eylül arasında 3-10 yaş arası çocuklara yaz programı sunuyor. İstanbul’da çocuklar için sonsuz havuz SwimLabs’de yüzme dersinin yanı sıra Bursa ve Antakya merkezlerinde, tenis, survivor parkuru, drama gibi aktivitelerin yanında geleneksel çocuk oyunlarıyla da eğlenecek.

Haberin Devamı

Şimdi kamp zamanı
Dersimiz rüzgar sörfü

Çağla Kubat Windsorf Academy’de Go Academy ve Academy Club ile gerçekleştirilen haftalık gençlik kampları var. Doğayla iç içe konaklayan gençler rüzgar sörfüyle tanışıyor. 9-16 yaş için 17-22 Haziran ve 3-8 Temmuz; 14-18 yaş için 9-16 Temmuz tarihleri mevcut.

Satranç ve sanat bir arada

Beşiktaş JK Satranç Okulu satranç öğretmenin yanı sıra yüzme, resim, müzik, tiyatro gibi aktivitelerle gelişimlerine destek veriyor. 5-10 yaş çocuklara hitap eden yaz okulu programı 12 Haziran-15 Eylül arasında.

Spor ve eğlence

Aqua Kamp’ın Yaz Kampı 9-17 yaş arasındaki çocukları Antalya Kemer Çamyuva beldesindeki on dönümlük arazi üzerine kurulmuş kamp alanında misafir ediyor. Gençlik kampında çocuklar dalış, binicilik, okçuluk, paintball ve su sporlarının
yanı sıra tarihi gezilerle kültürel etkinliklere de dahil oluyor. Kamplar 3 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında iki dönemden oluşuyor.

Haberin Devamı

TEGV’le yaz kulübü

TEGV bu yıl da yaz etkinlikleriyle ilköğretim çağındaki çocukları renkli aktivitelerle buluşturuyor. 12 Haziran-18 Ağustos arasında Türkiye geneline yayılmış 9 eğitim parkı, 38 öğrenim birimi, 24 ateşböceği gezici öğrenim birimi tüm çocuklara açık olacak. “Yaz Kulübü” programında, gönüllü abi ve ablaların eşliğinde eğlenceli bilim etkinlikleri, spor, sanat, kutu oyunları, geziler, seçmeli projeler yer alıyor.

Antalya’da efsaneler ülkesi

Son yıllarda tatil mekanı seçerken kafalarda şu soru oluşuyor: “Onca seçenek varken neden orası?” Bu soruya yanıt bulmak için gidebileceğiniz yerlerden The Land of Legends (Efsaneler Ülkesi) Antalya Belek’te.

Masalsı bir dünyada Dragone Productions’ın kurucusu ve sanat yönetmeni Franco Dragone tarafından tasarlanan kostümlere sahip karakterlerle yapılan gösteriler, su aktiviteleri, sezon boyu süren konserler, festivaller birbirini izliyor. Çocuklara, genç ve kendini genç hissedenlere macera ve eğlencenin birleştiği Legend of Aqua’da süratli kaydıraklar, çılgın nehir, watercoaster, dalga ve sörf havuzları ferahlamak için keyifli bir ortam sunuyor. Her yıl yeni bölümler, oyun ve oyuncaklar ekleniyor. Tema parkın doğasında bu gelişim var. Her gidişinizde sizi şaşırtacak sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bu atmosferi yaşamak için otelde de kalmanız gerekmiyor. Yolunuzun Belek’ten geçmesi yeterli.

Haberin Devamı

Çocuklara özel otel

Çocuklara özel tasarlanan otelde “Kingdom” isimli çocuk krallığı odaları, mobilyaları ve yaşam alanlarıyla dev bir “çocuk kulübü” anlayışıyla hazırlanmış. Çadır gösteri merkezi Chapito, Adrenalina Circus gibi sahne gösterilerine ev sahipliği yapıyor.