Tatil Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için geri sayım

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için geri sayım

05.09.2018 - 09:36 | Son Güncellenme:

Bisiklet dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için geri sayım başladı. Tur, bu sene 9-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için geri sayım

54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için az bir süre kaldı. Her yıl merakla beklenen ve Türkiye'nin tanıtımında da önemli bir yere sahip olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu bu sene 9-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

6 gün sürecek olan 54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, dünyanın en seçkin bisikletçilerinin pedal çevireceği bir yarış olacak. Organizasyon hakkında bilgi veren Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı "Hazırlıklarda son aşamaya geldik. Zorunlu tutulan dünya turu statüsündeki 10 takımın yarışa katılımı için gerekli anlaşmalar yapıldı. 20'ye yakın da profesyonel kıta takımı Türkiye'ye gelecek." diye konuştu.

Start Konya'dan

54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun başlangıcı ilk kez Konya'dan gerçekleştirilecek. 9 Ekim'de bisikletçilerin yarışacağı Konya etabının ardından sporcular Alanya-Antalya, Fetihye-Marmaris, Marmaris-Selçuk, Selçuk-Manisa ve son olarak da Bursa-İstanbul etaplarında yer alacak.