Ege DAP Yapı, İzmir’de kalıcı olmaya geldi

DAP Yapı, İzmir’de kalıcı olmaya geldi

21.08.2017 - 04:06 | Son Güncellenme:

Çamdibi’nde 30’ar katlı iki kule inşa edeceklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz: Biz İzmir’i çok önemsiyoruz. Arazi geliştirmeye devam edeceğiz. Burada kalmak istiyoruz.

DAP Yapı, İzmir’de  kalıcı olmaya geldi

Gayrimenkul sektöründe sahip olduğu öncü ve lider konumunu İzmir’e taşımaya hazırlanan DAP Yapı, İzmir’in Bornova bölgesinde muhteşem bir proje geliştirmeye hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projelere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bornova’nın Çamdibi semtinde mimarisi ve kalitesiyle kentin güzelliğine yaraşır bir projeyi İzmir’e kazandıracağız” dedi.

Haberin Devamı

‘2017 çok özel yıl’

Yılmaz, gayrimenkul sektöründe çığır açan projeler geliştirdiklerini, bu projeler ile Türkiye dışında da tanınan ve ilgi gören bir marka haline geldiklerini kaydederek, şunları söyledi: “2017 bizim için çok özel bir yıl. DAP Yapı olarak müşterilerimize en iyi ürünü sunmak dışında ülke ekonomisine ve proje geliştirdiğimiz bölgelere de katkı sağlamak en büyük gayemiz. Sorumluluğumuzun farkındayız ve bu sebepten dolayı her zaman söylediğimiz gibi bugünün değil, geleceğin projelerini üretiyor, iddialı projelere imza atıyoruz. 2017 yılının henüz ilk çeyreğinde belki de Cumhuriyet tarihimizin en büyük satış başarısını yakaladık. DAP Yapı olarak yılın ilk yarısını planladığımız gibi kapattık.”

Haberin Devamı

‘Yüzde 10’

Satış rekorları kıran gayrimenkul sektörünün, hükümetin ekonomide attığı adımlarla daha da iyiye gittiğini belirten Yılmaz, “Son günlerde açıklanan büyüme ve istihdam rakamları doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Türkiye, her anlamda gelişen ve büyüyen bir ülke. Ülkemizin her bölgesi farklı güzelliklere sahip. Tarih, kültür, sanat, doğal güzellikler anlamında hiçbir ülkeden geri kalır bir yanımız yok. Açıkçası potansiyelimizin daha fazla olduğunu düşünüyorum. Sadece gayrimenkulde değil, tüm sektörlerde çok daha iyisini rahatlıkla başaracağımızı düşünüyorum. Gayrimenkul sektöründe ise yüzde 10’a yakın bir büyüme bekliyorum” diye konuştu.

13 bin 500 talep

2017 yılında çok özel projelere start verdiklerini ifade eden Ziya Yılmaz, “Ülkemizin göz bebeği İzmir’in Bornova bölgesinde, DAP Yapı kalitesiyle İzmir’in güzelliğine yaraşır bir projeye başlıyoruz. Projemizde 13 bin 500 talep aldık. İzmir’de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceğimizi de şimdiden söyleyebilirim. DAP Yapı olarak İzmir’de kalıcı olacağız” dedi.