Gündem Deli Gönül 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Deli Gönül 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

14.08.2017 - 09:52 | Son Güncellenme:

Deli Gönül 7. bölümüyle dün akşam yayınlandı. FOX'un ilgiyle takip edilen dizisi Deli Gönül'de Fatmanur ile Kadir'in birbirine gittikçe yaklaşması Ahmet ve Türkan'ı farklı planlar yapmaya itti. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Deli Göbül'ün 8. yeni bölüm fragmanı...

Deli Gönül 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Her yeni bölümde yeni bir olayın hakim olduğu dizide bu sefer de Fatmanur aleni şekilde Kadir'e ilgisini belli ediyor. Kadir'in kayıtsız kalamadığı bu hisler onun Türkan'a karşı aldığı kararlardan pişmanlık duymasına sebep oluyor. Deli Göbül'ün 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

DELİ GÖNÜL 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DELİ GÖNÜL 7. BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet’in kurduğu tuzak, Kadir’in dürüst ve kararlı tavrı ile yerle bir olurken, Hayri ve ailesi yalanlar ve gerçekler arasında sıkışıp kalacaktır.
Kadir kendisine oynanan bu oyundan rahatsızlığını Basri’ye anlatmak isterken, aldığı haber ile hastaneye koşacak, kızının sağlığı ile ilgili endişe duyacaktır.

Ahmet ve Fatmanur’un evlilikleri söylenen yalanların gölgesinde devam ederken, ikisi de kendi gerçekliklerini farklı yerlerde arayacaklardır. Ahmet verdiği kararların pişmanlığı ile karanlık düşüncelere gömülecek, görmediğimiz yüzünü göstermeye başlayacaktır.

Kadir, Şükran’ın hastalığı ile kendini, verdiği kararları sorgulamaya başlayacak, Fatmanur’un beklenmeyen yakınlığı ile kafası daha çok karışacaktır. Ve bu beklenmeyen yakınlık Türkan’ı daha büyük kötülükler yapmak için kışkırtacaktır. Onun yaptığı bu hamlelerden habersiz Kadir, Türkan’ın önlenemez şekilde hayatına müdahale etmesine tepki gösterecek, onu durdurma çabaları Ayşe tarafından engellenecektir.

Haberin Devamı

Nihat kendi ailesini yaratmak için çıktığı yolda ilk galibiyetini alacak, elde ettikleri kaybedeceklerinin işareti olacaktır. Şafak beklenmeyen bir gelişmeyi kendi lehine kullanmak ve Selim’den intikam almak için acımasız bir oyun oynayacak, kurduğu tuzak ona hiç ummadığı bedeller ödetecektir.

OYUNCU KADROSU

Murat Ünalmış (Mehmet Kadir Ölçek)

Hatay’lı bir edebiyat öğretmeni. Herkes tarafından tanınan, çok sevilen bir adam. Yardımsever, fedakar, eli açık biri. Öğrencilerinin öğrenmeleri, edebiyatı sevmeleri ve en önemlisi, iyi birer insan olarak yetişmesini amaç edinmiş bir öğretmen.
Ablası, bir dağ köyünde rastladığı Mustafa dede ve torunu Şükran ile birlikte yaşamakta ve Şükran’ı kızı gibi sevmektedir, onu için her zorluğa katlanır ve katlanacaktır.
Fatmanur onun hayatında bir dönüm noktasıdır. Hatay’da böyle sevgi dolu ve neşe içerisinde geçen yaşamında istediği, beklediği, belki ablasının ona anlattığı hikayelerden bildiği, anne ve babasının sonsuz aşkına benzer bir aşka asla rastlayamamış ve bu nedenle hiçbir zaman evlenmemiştir. Fatmanur’u görene dek. Fatmanur’un Hatay’a gelişi ile Kadir’in hayatında büyük değişimler yaşanacaktır. Bu aşk Hatay’dan İstanbul’a dek uzanacak, Kadir’in deli gönlündeki fırtına hiçbir zaman dinmeyecektir.

Haberin Devamı

Deli Gönül 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Tuvana Türkay (Fatmanur Güzel)

Beykoz’lu bir ailenin kızı. Annesi, babası, ağabeyi ve yengesi ile birlikte yaşamaktadır. Müzisyen olarak başladığı macerasını, hayalinde öğretmek olduğu için bu yönde değiştirmiş. Babasının baskıcı tutumu ile tüm hayatını kurgulamasına bir dur demek için, müzik öğretmeni olur. Müzik öğretmeni olarak Hatay’a atanmak ve burada Kadir ile tanışmak hayatının bütün yönünü değiştirecektir. Hayalperest ve neşeli, bir ceylan gibi narin ama tüm bunların yanında kararından vazgeçmeyen inatçı bir yönü vardır Fatmanur’un. Bir de Kadir’e duyduğu ölümsüz sevgi… Tüm engeller önlerine bir bir dikilirken, o içinde bu sevdayı hep yeşertecektir.

Deli Gönül 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çiğdem Batur (Türkan Erten)

Münevver Erten Kolejinin sahibinin kızı ve yönetim kurulu başkanı. Bu okul onun hayatta en değer verdiği şeylerden biridir. Kardeşi Şafak, bu okulda okumaktadır. Annesini 10 sene önce kaybetmiş. Babası ile zaten hiçbir zaman sağlıklı bir baba kız ilişkisi olmamış. Babası bu okulu seneler önce açmış ve sonra satmak istemiş, fakat Türkan isteyince yönetimi ona devrederek çekilmiş. Türkan kendince bu okulu başarılı bir hale getirerek babasına, iş başarabilir biri olduğunu kanıtlama çabası içinde. Çok planlı, programlı biri.
Babasının çapkınlık hikayeleri ile büyüdüğü için erkeklere güvenmiyor, bu nedenle kimse ile gerçek bir samimiyet kurmuyor. Bu kural Kadir için esneyecektir. Kadir’i hayatının merkezine oturtacak daha sonra sevgisinin karşılıksız olduğunu öğrenecektir. Bu Türkan için bir ihanet sayılır ve şu bir gerçek, Türkan asla ihaneti unutacak ya da sineye çekecek biri değildir.

Haberin Devamı

Deli Gönül 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ogün Kaptanoğlu (Ahmet Ertuğrul)

Fatmanur’un çocukluk arkadaşı, Türkan’ın okulunda resim öğretmeni. Ahmet dışarıdan bakıldığında hayatı ciddiye almayan ve devamlı dalga geçen biri gibi görülüyor. Onun bu aydınlık, gülümseyen ve neşe veren gibi görünen yanı, dışarıya özellikle Fatmanur’a gösterdiği yüzü. Oysa içinde kimseye göstermediği karanlık bir yanı var. Bu yanı sinirli ve hırçın. Ama onun bu yönünü tetikleyen iki şey var. Bir ailesinin fakirliğinin gözler önüne serilmesi, iki Fatmanur’a duyduğu aşkın yara alması. Fatmanur’un aşkını ve sevgisini kazanmak için, hayatta yapamayacağı şey yok. Belki bu uğurda Fatmanur’a bile zarar verebilir.

Haberin Devamı

Deli Gönül 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yazarlar