Ege Denizli, 700 araçlı otoparka kavuştu

Denizli, 700 araçlı otoparka kavuştu

26.04.2018 - 01:09 | Son Güncellenme:

Denizli’deki ulaşım sorununu gidermek için kentin dört bir tarafında çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımına başladığı 700 araç kapasiteli katlı otopark inşaatını tamamladı.

Denizli, 700 araçlı otoparka kavuştu

Bölgenin otopark ihtiyacına yanıt verecek tesisin peyzaj çalışmaları devam ederken, 23.587 metrekare toplam kapalı alanda yapılan katlı otopark 700 araca hizmet verecek. 15 Mayıs Katlı Otoparkı’nın tamamlandığını ve kısa süre sonra hizmete gireceğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatmak için birçok proje gerçekleştirdiklerini belirtti, otopark projelerinin de birer birer hayata geçtiğine dikkat çekti.

Haberin Devamı

Trafiği rahatlattı

Denizli’nin ulaşımdaki sorunlarını çözmek için milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı, Akhan virajı ve yaya üst geçitlerimiz ile yeni çevre yollarımızı birer birer hizmete aldık, almaya da devam ediyoruz. Hedefimiz ulaşımda sorunsuz bir şehir” dedi.