Ege 'Denizli örnek bir kent oldu'

'Denizli örnek bir kent oldu'

18.03.2018 - 03:57 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Denizli’nin Türkiye’de her konuda ilk akla gelen kentlerden biri olduğunu söyledi.

Denizli örnek bir kent oldu

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Ege Bölge Toplantısı için Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın yanı sıra, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve beraberindekiler katıldı.

Haberin Devamı

‘Hayal projeleri yaptık’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman, “Cumhurbaşkanımızın belediyecilik anlayışı, Denizli’de inşa ediliyor. Aynı sevda noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli” diye konuştu.

Denizli’nin 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuştuğunu belirten Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Vatandaşlarımız ‘Neden büyükşehir olduk?’ demiyor, bilakis ‘İyi ki büyükşehir olmuşuz’ diyorlar. Özellikle kırsaldan merkeze doğru tüm ilçe belediyelerimizle yapmış olduğumuz hizmetler sonucunda, hayal olarak kalmış projelerin altına birlikte imza attık.”

‘Türk siyasetine büyük katkı’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türk siyasetine kattığı katma değerden bahsetti, “Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte buradaki bütün siyasi arkadaşlarımızın çok ciddi katkılarını görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve Bakanlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Dikkat çekici’

Denizli’nin tüm dinamikleri ile örnek bir şehir olduğuna dikkat çeken Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “İhracatla ilgili, istihdamla ilgili Türkiye’de bir şey konuşulacaksa, mutlaka Denizli akla geliyor. Denizli, ekonomik hayatla ilgili bizim için dikkat etmemiz gereken yerlerden birisi.”