Oyun Dunyasi Destiny Gezegenlerini, Google Street View İle Gezin

Destiny Gezegenlerini, Google Street View İle Gezin

04.09.2014 - 00:00 | Son Güncellenme:

Güneş Sistemi’nin güzel gezegenlerine henüz gidemiyoruz ama en azından Google Street View ile sanal da olsa gezebileceğiz.

Destiny Gezegenlerini, Google Street View İle Gezin

NASA Mars’a gidebilmek için tarihteki en büyük roketi yapadursun, biz bunun çok daha kolay bir yolunu bulduk. En büyük oyun stüdyolarından Bungie, yeni çıkacak çok oyunculu online bilimkurgu oyunu Destiny’deki gezegenleri, Google Street View destekli bir web sitesinde bilgisayarlarımıza kadar getiriyor.

“Destiny Planet View” isimli web sitesi, Google Street View altyapısını kullanıyor ve bizi oyunda savaşacağımız Ay, Mars ve Venüs’e götürüyor. Böylece daha oyun piyasaya çıkmadan bu üç egzotik lokasyonu hemen gezmek ve kendimizi birer uzay kaşifi gibi hisstemek mümkün olabilecek.

Tabii Destiny oyunundaki Ay, Mars ve Venüs gezegenlerini gezeceğimizi unutmayalım. Gerçek evrendeki uydumuz Ay’ı veya aşırı sıcak Venüs’ü gezmeye kalksaydık, bu gezintinin ne kadar sıkıcı olacağını tahmin edebiliyorsunuz değil mi? Aşağıdaki videoda Destiny Planet View’un nasıl çalıştığını ve neler bulabileceğinizi görebilirsiniz.

Tabii Bungie’in olay yaratacak bilimkurgu MMO oyunundaki gezegenleri sadece görmek değil, onlarda hemen savaşmaya başlamak istiyorsanız, Destiny’nin beta versiyonunun deneme amaçlı teste açıldığını da hatırlatalım.