Ekonomi Dev zirve sona erdi

Dev zirve sona erdi

29.11.2016 - 12:44 | Son Güncellenme:

20-23 Kasım tarihlerinde İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Pazarlama ve Finans Zirvesi öğrencilerin yoğun ilgisiyle doldu taştı. Şehir içi, şehir dışı her yerden katılım gösterilen Zirve 4 gün boyunca 2000’e yakın öğrenciye ve 30’a yakın firmaya ev sahipliği yaptı.

Dev zirve sona erdi

20-23 Kasım tarihlerinde İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Pazarlama ve Finans Zirvesi öğrencilerin yoğun ilgisiyle doldu taştı. Şehir içi, şehir dışı her yerden katılım gösterilen Zirve 4 gün boyunca 2000’e yakın öğrenciye ve 30’a yakın firmaya ev sahipliği yaptı. Gelemeyenler ya da gelip te yer bulamayanlar için zirve boyunca canlı yayın yapıldı.

Haberin Devamı

20 Kasım Açılış Kokteyli ile başlayan etkinlikte Tango ve Salsa gösterilerinin ardından CAN GOX sahne aldı ve katılımcılara inanılmaz keyifli bir gece yaşattı.

21 Kasım Pazartesi günü tüm heyecanıyla devam eden zirve Türkiye’nin heryerinden ağırladığı öğrencilerin yoğun ilgisiyle Türkiye’nin en büyük öğrenci zirvelerinden biri olduğunu kanıtlamış oldu.Gelen firmalar öğrencilere pazarlama ve finansı anlatırken katılımcılara staj-iş başvurusu şansı tanıdılar.Ayrıca birbirinden güzel çekilişlerle katılımcılar Cinemaximum davetiyeleri,Sodexo Giftpass ve Vestel Venüs telefon sahibi oldular.

22 Kasım Salı günü zirve aynı yoğun ilgiyle devam etti.Gün sonunda Kafa Dergisi’nden Cem Davran, Zafer Algöz, Candaş Tolga Işık ve Can Yılmaz söyleşi için aramızdalardı.Sürpriz konuk olacan Cem Yılmaz ve Ozan Güven de Pazarlama ve Finans Zirvesi’ndeydi!

Haberin Devamı

Dev zirve sona erdi

23 Kasım Çarşamba yani Zirvenin son gününde firmalardan daha çok ‘’başarı hikayeleri’’ , ‘’yatırımcı olmanın püf noktaları’’ konulu paneller ile zirve sonlanmış oldu!

Yazarlar