Gündem DİB-MBSTS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? Sınav sonuçları...

DİB-MBSTS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? Sınav sonuçları...

15.04.2019 - 11:25 | Son Güncellenme:

DİB-MBSTS sınavı 13 Nisan'da gerçekleştirildi. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen DİB-MBSTS sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağını merak etmeye başladı. DİB-MBSTS sınavında adaylara Kur'an Bilgisi, Akaid ve Kelam, Tefsir, Fıkıh ve İlmihal gibi alanlardan sorular yöneltildi. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

DİB-MBSTS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı Sınav sonuçları...

DİB-MBSTS sınav soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak sorusu adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren DİB-MBSTS sınavı ÖSYM tarafından 13 Nisan'da 14:30'da gerçekleştirildi. 14:00'dan sonra adaylar sınav salonlarına alınmadı. Adaylara Kur'an Bilgisi, Akaid ve Kelam, Tefsir, Fıkıh ve İlmihal, Siyer, Hadis, İslam Tarihi ve Dinler tarihi gibi alanlarda sorular yöneltildi. Peki DİB-MBSTS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?

Haberin Devamı

DİB-MBSTS SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

DİB-MBSTS sınav soru ve cevapları ÖSYM tarafından henüz yayımlanmadı. Sınav soru ve cevaplarının bir iki gün içerisinde adaylara duyurulması bekleniyor.

DİB-MBSTS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DİB-MBSTS sınav sonuçları 7 Mayıs tarihinde adaylara duyurulacak. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada 13 Nisan'da gerçekleştirilen DİB-MBSTS sınav sonuçlarının 7 Mayıs tarihinden itibaren sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek.