Gündem Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Ares'i öldürecek mi?

Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Ares'i öldürecek mi?

31.01.2018 - 09:41 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul 104. bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. TRT 1'in büyük ilgi gören dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölüme Ertuğrul'un, Ares'i yakalaması damga vurdu. İşte Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ertuğrul Aresi öldürecek mi

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle adeta heyecan fırtınasına sahne oldu. Ertuğrul ve Ares arasındaki çekişmede yeni bir perde açıldı ve Ertuğrul Ares'i yakaladı. İşte Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölüm fragmanı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 105. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı



DİRİLİŞ ERTUĞRUL 104. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul, Bahadır ve ailesini bertaraf ettikten sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için yola koyulmuş, gizli geçitten girip nihayet kaleyi fethetmişti. Ares ise kendini ölüler arasına saklayarak kaçmayı başarmıştı.

Ertuğrul’un bundan sonraki idare siyaseti ne olacak? Kaleyi fethetmesi Ertuğrul’a ne gibi mesuliyetler yükleyecek? Ares’i yakalamak için ne yapacak? İmparatordan gelecek tehditler ve saldırılara karşı ne gibi tedbirler alacak? Kaleyi kaybeden ve ölülerin arasına gizlenip kaçan Ares nereye gidecek? Bilecik Tekfuru’na ulaşabilecek mi? Ertuğrul’dan kaleyi geri almak için nasıl bir yol izleyecek? Yakalanacak mı yoksa ordu toplayıp geri mi dönecek?

Haberin Devamı

Yaralanan Titan’ın akıbeti ne olacak? Ares’in peşine düşen Atsız onu yakalayabilecek mi? Ertuğrul’un fetih haberi geldikten sonra Sultan nasıl bir karşılık verecek? Emir Saadeddin’in bu duruma tepkisi ve planı ne olacak?

Yazarlar