Gündem Diriliş Ertuğrul 36. bölüm fragmanında büyük tehlike - İzle

Diriliş Ertuğrul 36. bölüm fragmanında büyük tehlike - İzle

30.11.2015 - 10:11 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul 36. bölümü ile bu akşam TRT 1 ekranında izleyicisi ile buluşacak. Ertuğrul'un sürgün edilmesi obadaki bazı kişilerin işine gelir. Fakat Ertuğrul planlarına devam eder. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Diriliş Ertuğrul 36. bölüm fragmanında büyük tehlike - İzle

Yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ve Zeynep Aslı Peker'in yazdığı ve yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanını yayınladı.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 2 Aralık Çarşamba akşamı TRT 1'de..

Kocabaş’ın Oku Ertuğrul’u Vuracak mı?

Hayme Ana’nın Ertuğrul’u obadan sürgün etmesi obadaki tansiyonu daha da yükselmiştir. Ancak bu durum Aytolun ve Tuğtekin’i fazlasıyla memnun etmiştir. Obada her şey Aytolun’un planladığı gibi gitmektedir. Aytolun, Tuğtekin’i Gökçe ile evlendirerek obadaki etkinliğini daha da artırmak istemektedir. Bütün bu oyunları gören Selcan onun üzerine gider. Ancak her defasında Gündoğdu’nun sert müdahalelerine maruz kalır.

Ertuğrul obadaki bu yaşananlardan habersiz yeni planlar yapmaya devam etmektedir. Bu arada Konya’dan gelen Ertokuş Bey’in Ertuğrul için söyledikleri Korkut Bey, Tuğtekin ve Aytolun’u öfkelendirmiştir. Ertokuş Bey bütün tehlikelere rağmen Ertuğrul ile neden görüşmek ister? Konya’dan getirdiği bilgiler nelerdir? Yayını çeken Kocabaş Ertuğrul’u vuracak mı? Artuk Bey onları neden gizli gizli dinlemektedir? Artuk Bey, obadaki hainin Kocabaş olduğunu öğrenecek mi? Obaya yeni gelen Goncagül ile Gündoğdu arasında yeni bir şeyler mi başlayacak? Selcan’ın yeni planları neler olacak? Noyan kimi katledecek? Bütün bu sorular, Diriliş Ertuğrul 36. bölümde cevabını buluyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 36. BÖLÜM FRAGMANI

MEHMET POLAT DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul kadrosuna ünlü oyuncu Mehmet Polat da dahil oldu.
Diziye 36. bölümde Gümüştekin karakteriyle girecek olan Polat, Aytolun hatunun abisi, Goncagül hatununda babası olan Gümüştekin karakterini canlandıracak.
Ünlü oyuncu rolüne hazırlanırken özel hoca ve koreografi ekipleri tarafından at binme, kılıç kuşanma ve ok atma dersleri aldı. Selçuklu sarayıyla yakın ilişki içerisinde olan Gümüştekin, hırslı karakteriyle dizinin bu sezon en önemli karakterlerinden biri olacak.
Diriliş Ertuğrul 36. bölüm fragmanında büyük tehlike - İzle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARINA İKİ ÖDÜL BİRDEN


Sanat, spor, müzik, siyaset ve iş dünyasının en iyilerinin belirlendiği Moon Life Dergisi’nin ödül töreninde Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin Süleyman Şah’ı Serdar Gökhan Meslek Yaşam Onur Ödülü’nü, dizinin Tuğtekin’i Uğur Güneş ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü aldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ödül töreni Maslak Steigenberger Hotel’de Özlem Yıldız’ın sunuculuğunda gerçekleşti. Birçok ünlü ismi bir araya getiren törende Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncularından Serdar Gökhan, Tolga Sala, Uğur Güneş, Melih Özdoğan ve Atilla Kılıç da yer aldı. Törende, Meslek Yaşam Onur Ödülü’nü Serdar Gökhan alırken En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü Uğur Güneş’in oldu. İçinde yer aldıkları projeden oldukça mutlu olduklarını dile getiren Diriliş Ertuğrul dizisinin Tuğtekin’i Uğur Güneş dizinin ve reytinglerin çok güzel gittiğini ifade etti. Dizide Samsa karakterini canlandıran Melih Özdoğan ise, güzel ve yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini ve kendi kişiliğine yakın bir karaktere hayat verdiğini belirtti. Boğaç karakterini canlandıran Atilla Kılıç ise çekimlerin çok keyifli devam ettiğini ve kendilerine pek çok şey kattığını dile getirdi. ‘’Çok iyi at binebiliyoruz, kılıç kullanıyoruz, dövüş sanatlarını öğreniyoruz’’ diyen Kılıç, bu proje ile birlikte oyunculuk dışında çok fazla kazanımları olduğunu belirtti.