Siyaset Disiplin, güvenlik, çevreye duyarlılık

Disiplin, güvenlik, çevreye duyarlılık

18.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki gün toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında 26-29 Ağustos tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleştirilecek Adalet Kurultayı sırasında üç temel konu başlığı konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Disiplin, güvenlik, çevreye duyarlılık

Kılıçdaroğlu’nun kurultay alanındaki disiplin ve güvenlik konularının önemine dikkati çektiği, “çevreye duyarlılık” konusunda azami hassasiyet gösterilmesi gerektiğini söylediği belirtildi.

Haberin Devamı

26-29 Ağustos’ta

Kılıçdaroğlu, önceki gün başkanlık ettiği ve yaklaşık 3 saat süren MYK’da, 26-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Adalet Kurultayı’na yönelik son hazırlıkları değerlendirdi. Alınan bilgilere göre Kılıçdaroğlu, Adalet Kurultayı’nın Adalet Yürüyüşü’ne yakışır bir kurultay olması için çalışmaların sürdürülmesini talep ederken, bu çerçevede özellikle alan içindeki disiplin ve alanın ve katılımcıların güvenliği konularının önemine vurgu yaptı. Kılıçdaroğlu’nun, “Tıpkı Adalet Yürüyüşü’nde olduğu gibi ‘çevreye duyarlılık’ konusunda da azami hassasiyet göstermeliyiz” dediği belirtildi. Toplantıda, parti kurmaylarının kurultay için konuşmacı ve katılımcıların önemli bir bölümüyle temasa geçildiği bilgisini verdiği, bu konuda ciddi pürüzler yaşanmadığına değindikleri ifade edildi.

Haberin Devamı

Yazarlar