Gündem Dolunay 5. bölümüyle ekranlara bomba gibi düştü (Dolunay 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Dolunay 5. bölümüyle ekranlara bomba gibi düştü (Dolunay 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

02.08.2017 - 10:55 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin en tatlı dizilerinden olan Dolunay'ın dün akşam son bölümü yayınlandı. Ferit Bey ile birlikte pazar alışverişine çıkan Nazlı'nın yaşadığı komik anlar izleyicileri güldürdü. Diğer yandan Bulut'la da ilgilenmesi gereken Nazlı bir de Deniz'le uğraşmak zorunda kalıyor..

Dolunay 5. bölümüyle ekranlara bomba gibi düştü (Dolunay 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı)

Geçimini sağlamak için aşçılık yapmaya karar veren Nazlı, yaşaması oldukça güç bir patron olan Ferit’in mutfağında çalışmaya başlar. Nazlı’nın diğer çalışanlara oranla daha verimli olması ve işinde başarılı projeler çıkarması Ferit’in dikkatini çeker ve onunla yakından ilgilenmeye başlar. Deniz’in de Nazlı’ya ilgi duyması Ferit, Nazlı ve Deniz arasında ilginç bir ilişkinin başlamasına neden olur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Nazlı’ya pazar alışverişinde yardımcı olacak olan Ferit genç kız ile birlikte pazara gidiyor. Nazlı’nın peynir satan kişi ile aralarında geçen diyalog ise genç kızın mahcup edecek. “Sizin patron ağzının tadını bilmiyor” diyen esnaf Ferit Bey’in patron olduğundan habersiz bir şekilde onu eleştirmeye devam edecek. Nazlı ise esnafın kendisini düşürdüğü durum karşısında Ferit Bey’den özür dileyecek. Geçtiğimiz bölümlerde eve geliş amacını unutmaması gerektiği hatırlatılan Nazlı, Bulut’la ilgilenmeyi aksatmaması konusunda sert bir uyarı almıştı. Deniz ve Nazlı’nın dans esnasında tanışmaları ve birbirlerinden elektrik almaları ise dizide gündem olmuştu. Nazlı, Ferit ve Deniz üçgeninde yaşanan ilişkinin nasıl sonuçlanacağı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

Haberin Devamı

5.BÖLÜM FRAGMAN

Dolunay'ın 6. yeni bölüm fragmanı ise henüz daha yayınlanmadı..