Bursa DÖRTÇELİK ÇOCUK HASTANESİ’NE KREŞ VE ANNE OTELİ YAPILIYOR

DÖRTÇELİK ÇOCUK HASTANESİ’NE KREŞ VE ANNE OTELİ YAPILIYOR

20.08.2015 - 14:33 | Son Güncellenme:

.

DÖRTÇELİK ÇOCUK HASTANESİ’NE KREŞ VE ANNE OTELİ YAPILIYOR

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği tarafından kreş ve anne oteli yapılacak. Bugün imzalanan protokol ile anne oteli ve kreş yapımı çalışmalarına başlanıyor.
Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Merkezinde gerçekleşen protokol anlaşması sonucu anne oteli ve kreş yapımının 3 ay içinde tamamlanması düşünülürken, sağlık çalışanlarının en büyük sorunlardan biri olan okul öncesi eğitimi de bu sayede çözüme kavuşacak. Çalışan sağlık personeli annelerin ve yatan hasta çocukların kardeşlerinin de yararlanabileceği yaklaşık 150 kişilik kreşin de kısa sürede açılacağı bildirildi.
Yoğun bakımda yatan çocukların annelerini sık sık emzirmesi gerektiği için kalacak yere ihtiyaç duyulması nedeniyle böyle bir otel açmayı düşündüklerini belirten hastane yönetimi, yardımlarını esirgemeyen BUSİAD’a teşekkür etti.
Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Günal Baylan ise yoğun bakımda yatan bebeklerin annelerinin onların yanında olmasının önemine dikkat çekerken, böyle bir projenin içinde yer almaktan mutlu olduklarını ifade etti.