Ankara Döşemealtı'nda Yaz Kurslarına Görkemli Kapanış

Döşemealtı'nda Yaz Kurslarına Görkemli Kapanış

23.08.2017 - 16:18 | Son Güncellenme:

.

Döşemealtında Yaz Kurslarına Görkemli Kapanış

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yaz kurslarına 23 branşta 3 bin 800 çocuk ve gencin katıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Döşemealtı Kaymakamlığı, Döşemealtı Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün işbirliğinde yapılan yaz kursları ve spor okulları sona erdi.

23 branşta 3 bin 800 çocuk ve genç, Yeşilbayır Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Bu yıl rekor katılımın sağlandığı ve 3 bin 800 kişinin başvuru yaptığı futbol, basketbol, voleybol, hentbol, bisiklet, badminton, masa tenisi, güreş, halter, tekvando, judo, muay thai, tiyatro, bilgisayar, halk oyunları, model uçak, yabancı dil, Türkçe, satranç, resim, gitar, bağlama ve keman olmak üzere 23 branşta 7-14 yaş arası çocuk ve gençler, uzman eğitmenler gözetiminde çalışmalarını tamamladı.

Haberin Devamı

Sertifika töreninde konuşan Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar, 23 branşta açılan yaz kurslarına yoğun bir talep olduğunu söyledi.

Döşemealtı Müftü Vekili Halil Şirin de çocukların eğitiminin önemine vurgu yaptı. Şirin, "Evlatlarımız bizim için imtihan vesilesidir. Din eğitimini vermek ailelerin sorumluluğundadır. Öğrencilerin yaz kurslarına katılarak Kur'an-ı Kerim eğitimini tamamlamalaranı sağlayan ailelerini ve öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum." dedi.

Katıldıkları kurslarda başarı sağlayan çocuklar, gösteriler ve dinletiler sundu.